Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość P O L A K

Jako Polak jestem zazenowany i jest mi wstyd za rodaczke z Polski.

Polecane posty

Gość gość P O L A K

Spedzam wlasnie urlop w Gdansku. Jest tam taki "Bar Turystyczny" bardzo oblegany z kilometrowymi kolejkami bo ma po prostu NORMALNE ceny a nie kosmiczne jak inni dookola. Staje w kolejca z zaraz za mna staje malzenstwo, dwoje dzieci i dziadkowie. Nie byloby w tym nic dziwnego gdyby matka nie miala muzulmanskiej husty na mordzie. Ona POLKA, dziadkowie POLACY, on jakis arabus z islamska broda na ciapatej mordzie. Wiecie, musialem siasc do nich tylem bo jest dla mnie nie do wyobrazenia, ze zdrowi na umysle rodzice mogli wydac corke za terroryste islamskiego. Dziwie sie im, dziwie sie jej, szkoda mi tylko pol krwi polskich dzieci ktore tez pewnie wyrosna w islamie gdzie naucza sie mordowania bialych ludzi.

Gość gość P O L A K
nie wytrzymuje tempa mycia talerzy na godzinę. niestety jestem na wylocie. co ja ze sobą pocznę dumny Polak?

Gość gość
gość P O L A K dziś nie wytrzymuje tempa mycia talerzy na godzinę. niestety jestem na wylocie. co ja ze sobą pocznę dumny Polak? X Ten wpis to podszyw. Wiadomo :) 🖐️

Gość gość
Mieszkam w Uk I u mnie na domu 2 polki z murzynami urzeduja. Jedna z ciapatym a druga z murzynem z afryki. Polki z ciapatymi to tutaj normalnosc. Siedze Czesto z nimi Bo chca lekko zyc

Gość gość
Siedza

Gość gość
Przejedź się do Helsinek i okolic. Zobaczysz mnóstwo rdzennych Finek w hidżabach i z małymi mieszańcami w wózkach. W Polsce na szczęście nie ma aż tylu piertolniętych kobiet. Nigdy nie zrozumiem, jak nasrane we łbie musi mieć Europejka, która bierze ślub z muzułmaninem, przechodzi na islam i owija się jakimiś szmatami. Dobrowolnie wyrzekać się wszystkich praw, jakie kobietom dała zachodnia cywilizacja? Niepojęte.

Gość gość
15:56 prawda.

Gość gość
Kobieta jednak moze sie znizyc do roli kozy :O

Gość gość
Święte słowa! Popieram Autora i Gościa z 15:56.

Gość gość
kobiety chca byc ponizane i gwalcone nic na to nie zrobimy. One same tego chca. Dlatego ja niereaguje gdy widze jak muzulmanin g***** europejke. Mieszkam w niemczech i kilkakrotnie widzialem jak g****ili niemki. One po prostu ich chca. Gwaltow tak na prawde nie ma kobiety same im sie oddaja.

Gość gość
@gość dziś Kobieta jednak moze sie znizyc do roli kozy  x Swoją drogą ciekawi mnie jak czuje się biała kobieta gdy ma wsadzanego fallusa który wcześniej był w kozie. W krajach arabskich seks dojrzewających chłopców z kozami (czyli po prostu zoofilia) jest na porządku dziennym. O ile niemal 100% nastoletnich Europejczyków uprawia onanizm, o tyle Arabowie po prostu roochaja kozy. Statystyki podają, że prawie 100% arabskich nastolatków płci męskiej miało przynajmniej jeden stosunek z kozą i to z penetracją jej pochwy. Nie pamiętam co to była za strona ale jak sobie przypomnę to wkleję link.

Gość gość
Na YT masz pelno linkow do sex arab/koza :D

Gość gość
Bojownik ISIS roocha sie z koza :D

Gość gość
ceglowki nie miales gdzies tam pod reka?

Gość gość
Nie. A szkoda...

Gość gość
muslim is debilus idiotus