Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mampytanie68451

wybór szkoły

Polecane posty

Witam, w przyszłym roku szkolnym mój syn idzi do liceum i zastanawiamy się nad AKADEMICKIM LICEUM POLITECHNIKI WROCŁAWSKIEJ, nie mogę nigdzie znaleźć żadnych opini o tej szkole. Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czy warto? Wydaje się to być dobra szkoła i pewnie jest dużo nauki ale czy nauczyciele są chętni do współpracy czy raczej "macie nauczyć się sami"? Szkoła prezentuje się zachęcająco ale nigdzie nie widziałam żeby uczniowie czy rodzice się wypowiadali, dzięki za każde info

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Czemu politechniki wrocławskiej akurat czemu nie politechniki opolskiej?

@Miasto Namysłów opolskie wojew Jesteśmy z Wrocławia dlatego też taki wybór szkoły, czy opolska politechnika także posiada liceum?

Nie wiem czy posiada ok jesteś z Wrocławia nie wiedziałem a czy daleko do politechniki wrocławskiej masz? Czemu akurat tam do szkoły? Co tam jest takiego? Aha mam pytanie skoro jesteś z Wrocławia to chyba kojarzysz Namysłów?

Kojarzysz autorko Namysłów? Namysłów jest 60 km od Wrocławia nad rzeką widawą ale nie o to chodzi czy to liceum w PWr jest płatne czy darmowe czy nie wiesz? Czy to takie same liceum Jak każde inne czy nie? Ps znasz szkoły dla dorosłych we Wrocławiu? Może mi polecisz ja pociągiem do Wrocławia dojadę i jeździłem już ale nie mam zawodu skończonego ps kojarzysz Namysłów?

Mieszkające we Wrocławiu nie możemy mieć daleko ;p Mój syn idzie do liceum dlatego też szukamy wśród szkół średnich, o studiach jeszcze nie myślimy a to liceum prezentuje się obiecująco jednak chcielibyśmy dowiedzieć się czegoś od uczniów, nauczycieli czy rodziców

Czytałaś moje powyższe komentarze w tym te o Namysłowie zadałem ci pytania... A czy czytałaś może w Google na stronie tego liceum opinie ludzi o tym liceum? A może wybierz się z synem do tego liceum zobacz jakie oni jest idź do sekretariatu popytaj się o różne rzeczy może coś tam się dowiesz

Skoro mieszkasz we Wrocławiu to chyba słyszałaś o takim mieście jak Namysłów? NAMYSŁÓW JEST 60 KM OD WROCŁAWIA NAD RZEKĄ WIDAWĄ PEWNIE SŁYSZAŁAŚ

liceum PWr jest darmowe, szkół dla dorosłych nie znam zbyt wielu więc wolałabym nie polecać nieznanych mi placówek, a Namysłów oczywiście kojarzę