Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca. Którą wybrać.

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam problem. Pracuje w ochronie od 3 miesiecy. To jest zwykła recepcja na uczelni. Do moich obowiazków należy odbieranie telefonów i łaczenie z dziekanatem, wydawanie kluczy, laptopów, rzutników. Praca jest po 24h. Uczelnia teoretycznie jest otwarta do 22. Ale są asystenci czy studenci którzy siedza dłużej wtedy ide do takich i mówie ze o 22 chce zamknac budynek. Oni wtedy odpowiadaja ze jeszcze chwila , jeszcze godzinka i to mnie stresuje bo po oddaniu wszystkich kluczy musze iść sprawdzić czy w pokojach sa pozamykane okna i zgaszone światło. Uczelnia ma 2 pietra, to jest bardzo stary budynek. Zwyczajnie boje sie chodzić o 23/24 w nocy po drugim pietrze i sprawdzac te pokoje.Cała sie wtedy poce ze stresu i mam ochote zadzwonić do pracodawcy zeby zrezygnowac z tej pracy. Ale od kilku dni okazało sie że inny pracodawca chce mnie dać na na recepcje do teatru. Odbieranie telefonów i przełaczanie, wydawanie kluczy, właczanie alarmu i tylko tyle wiem. Wiem jeszcze że są biura i jak ktoś przyjdzie to dzwonie do biura zeby ktos zszedł do tej osoby Praca jest po 12 h Nie byłam tam i nie wiem jak wyglada budynek, czy trzeba chodzic sprawdzac pokoje w nocy. Boje sie ze jak włacze alarm i mi sie właczy w nocy to co ja zrobie? W poniedziałek rano jade do firmy i dokładnie wypytam o obowiazki na teatrze tego samego dnia mam dać odpowiedz czy przedłużam umowe na uczelni. I nie wiem co robić. Na uczelni mam swoja szafke, blisko łazienka wiem już co i jak. Gdzie przełączyć rozmowe i jaki klucz wydac. mam telewizor i czajnik, lodówke. jest też fotel na którym można sie przespać w nocy. Ale jak pomyśle że mam o 24 iść na góre to mnie stres łapie. A na teatrze moge mieć gorsze warunki, moge źle wybrać. co wtedy zrobie, zostane bez pracy? Jeśli chodzi o pieniadze to na uczelni mam umowe o prace podstawe + dodatkowe pieniadze za nocki i świeta a na teatrze mam umowe o prace podstawe + bony na świeta jak myślicie?

Gość gość
uppppp