Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

21 dzień cyklu, plamienie. Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość gość

Witam, nie mogę znaleźć takie tematu, a potrzebuję pilnie pomocy. Mam 21 dzień cyklu, średnia długość moich cykli to 40 dni. Od dwóch dni zaobserwowałam niewielką ilość rozciągliwego śluzu, który jest zabarwiony na brązowo. Wprowadzałam palec do pochwy i zostawała niewielka ilość ciemnoczerwonej/brązowej krwi. Nie ma jej dużo, ponieważ na bieliźnie nie dostrzegam śladów. Proszę o pomoc, czego to może być objaw. Dodam, że staramy się z mężem o dzidziusia. Mąż wrócił 6.07, więc ciąże chyba można wykluczyć, bo chyba za wcześnie na takie objawy.

Gość Cleo1976
To nie ciąża zapewne lecz plamienie okołoowulacyjne.Jeżeli staracie się o dziecko,to teraz jest najlepszy czas na współzycie.Powodzenia!

Gość gość
Wyglada na plamienie okoloowulacyjne, bedzie chlopiec :) Naucz sie metody termiczno-sluzowej Billingsow! Albo kozystaj z mikroskopu owulacyjnego z apteki, czy tez komputeru cyklu. Sama rachunkowosc niewiele daje, bo pierwsza czesc cyklu , do owulacji jest zmienna, zalezna od przeziebienia, stresu. Dopiero druga czesc cyklu jest stala. Mozna to wykorzystac do planowania plci potomsta, tak, udaje sie :)

Gość gość
Oby tak było! nie możemy się już z mężem doczekać :) a na ile dni przed owulacją może wystąpić takie plamienie?