Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm vv bicepsie

Moja skromna twórczość do oceny

Polecane posty

Gość 43 cm vv bicepsie

Umrę samotny stan mojego samopoczucia jest ulotny Ulotny jak gaz Proszę kochanie otwórz tej miłości właz Nie stoi tu ciężki głaz razem otworzymy go na raz Mimo że żadna miłość nie jest bez skaz To i tak zawsze miłość dopadnie każdą z was Choćby i na dzikiej plaży Której kobiecie się to nie marzy? Ten pierwszy zachód słońca Na jedej z wysp tropikalnego archipelagu ciągnącego się bez końca, Polinezja ma swoje uroki lecz kochanie czym są przy tobie jej widoki? Tylko załóż ten wianek na włosy Ten koło którego rozłupałem kokosy Dla ciebie, By było ci ze mną jak w niebie, Najważniejsze że mamy siebie i możemy nawet mieszkać w domku na drzewie. Nawet na krańcu świata Byle by na plaży oświetlała nas kochanków miłości poświata http://szuflada.net/wp-content/uploads/2015/03/horyzont-morze-zachod-slonca.jpeg

Gość gość
2/10

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
43 l.

Gość gość
świetne pisz jeszcze, Bułhakow niech się chowa

Gość gość
nie umiesz pisać poezji ale jak lubisz to nikt ci nie zabroni. do przedpiścy- Bułhakow nie był poetą- wasza inteligencjo

A kto umie dziś ... Prawdziwej "pisać poezji"? ;-) I ja nie umiem! Nie umiem nawet podlewać frezji! Tulipanów też nie umiem Podawać kobiecie I czy ja wiem... Ale Wy - może wiecie?! Dobrego weekendu m. in. dla wszystkich singli i singielek!

Gość gość
ale jesteś nieco infantylny jak na 40latka żeby nie powiedzieć full

Gość gość
fraszka? :) poczytaj co to jest fraszka i jaką formę jej nadać a potem pisz. twoja sopka o stopie dowodzi infantylności . :)

Tu wim ze nic nie wim. Jednak nawet jak nic nie wim to niech sie uczy od ciebie ... Zreszta Tuwim tez pisal o milosci. Np taka lokomotywa i kotlety dla takich z 43 w bicku. Toz to kulinarna orgia !!!

Gość gość
Autorze, w zasadzie to w jakim celu tu napisałeś? Chwalisz się swoją twórczością czy chcesz kogoś poznać? A skoro taki z Ciebie "poeta doskonały" to również odpowiem Ci wierszem: Określ mężczyzno jasno swój cel Chcesz kogoś poznać- pozostaw mail Pozdrawiam i oby Twoje życzenia-jakiekolwiek by były wkrótce się spełniły. 'Weekendowa wierszokletka":)