Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka96

mama w trudnej sytuacji

Polecane posty

Gość marlenka96

hej mamusie pisze do was o pomoc czy ktoras by nie pomogla mi pieniendzmi i darami przedewszystkim jezeli macie cos ladnego nieponiszczonego bo czasami zeczy z darow to sie nienadaja do niczego ludzie takie zeczy wsadzaja mam dz. 4latka drugie dz. w drodze 7miesc ciozy wiec lada chwila urodze a nie mam jeszcze wyprawki ani peniedzy dla dz.nowego poniewaz niepracuje mam tylko rodzinne na teraz jestem z takiego miasta ze dla ludzi typu jak ja to pracy niema poprostu z dz. jestem a po prostu szkoly nieudalo sie ukonczyc jeszcze niemma z nikond pomocy i chyba nie prosze o wiele tylko o ciuszki dla dz. obu i pampresy jedzenie ppieniodze male i jakies ubranie dla siebie tez bo poporodzie niemam sie wco ubrac a zabawki mogabyc tez a i niejestem z ojcami dziedzi jeden dale alimenta tylko zadko umywa sie od obowiosku a drugi nieznany niedaje dziekuje za pomoc kazda

Gość gość
Jak się ojciec rzadko umywa to tylko współczuć:-)

Gość gość
Puknij sie w leb debilu.

Gość gość
Znajdź nową rodzinę dla dziecka. To najlepsze wyjście.

Gość gość
nie ma to jak narobić dzieci i szukać idiotów do pomocy, to tobie było przyjmnie

Gość gość
To ja Ci powiem: masz 1000zl kosiniakowego za chwilę 500 plus na pierwsze dziecko i zaraz 500 plus na drugie. Rodzinne 130zl zasiłek dla samotnej matki 274zl i pomoc z gopsu mopsu czy innego. Plus alimenty jakieś 300zl. To więcej dodatków niŻ pracującą matka. Razem 2500zl. Za tą kasę to i na podwiazanie jajowodow wystarczy.

Gość marlenka96
no wspolczujc ja tez sobie wspolczuje bo on raz placi a raz nie nawet sprawa w sodzie byla i nic nierobi z tego sobie nie jest mnie przyjemnie prosic o zeczy ale musze inaczej bym tego nie robila nie mam tyle piendzy co piszesz bo nie mam 500 na 1dz. a mops tylko rozklada rece ja mieszkam z rodzicami ale oni tez nie maja co mnie dac bo ledwo im starcza

Gość gość
Gość 20:31- i to jest jakaś paranoja, ja za 2500 pracuję i niczego nie dostaję.....

Gość gość
Prowo na bank.Takich kretynek nie ma.I te bledy w kazdym mozliwym wyrazie... .Widac ze gimbaza ma wakacje.

Gość gość
haha nie paci alimentów dlatego musiała zrobić sobie z nim kolejne dziecko :)

Gość gość
Oczywiście, że prowo, co nie zmienia faktu, że z tego całego kombinatorstwa można nieźle żyć. I to nie jest w porządku.

Gość gość
najlepszy jest drugi ojciec - nieznany :D nie wiedziałaś kto cię dy*mał?

Gość gość
jestes kretynka. DO ROBOTY SIE WEZ

Gość marlenka96
mam dysleksje wiec prosze mnie nie obrazac niemam dz.pierwszego z ta sama osoba co drugie mam wszyskie dzieci byly chciane nieznany bo tak wpisze w dokumentach i tyle

Gość gość
ZRÓB SOBIE 3 dziecko z kolejnym innym facetem puszczalska szmata

Gość gość
Za lekcje wez. Wrzesien tuz tuz

Gość gość
Jeżeli ojciec nie płaci alimentów, należą się matce alimenty z funduszu alimentacyjnego, nie wiem ile ma zasądzone ale nie wierzę że mniej niż 400 na czterolatkę nad którą ojciec w ogóle nie sprawuje opieki. Dodatkowo zmieniły się przepisy i jeśli ojciec nie płaci, to pójdzie siedzieć. 500+ również się należy skoro nie ma żadnych dochodów, tak samo jak 100 zł. zasiłku rodzinnego. Po porodzie- 500 na drugie, 100 zł zasiłku na drugie, chyba 260 dodatek dla samotnej matki jeśli ojciec nieznany- to już jest razem prawie 1500 zasiłków, plus kosiniakowe przez pierwszy rok. Plus po porodzie 1000 becikowego, 1000 dodatku do rodzinnego za urodzenie dziecka, w niektórych miastach jeszcze jeden 1000 becikowego gminnego- jest za co kupić wyprawkę, jest za co jeść. Ba, jeśli taka mama dwójki wróci do pracy za minimalną pensję, dalej ma dochody uprawniające do zasiłków i do wypłat z fuduszu alimentacyjnego...

Gość gość
ja znam taka co ma 4 z 4 różnymi facetami i po prostu nie może przestać mimo, że ma ograniczone prawa rodzicielskie do 1 czy 2 dzieci :D co prawda nie pije, nie ćpa, ale tez nic 'normalnego' nie robi w życiu, bo nie pracuje, dziećmi się nie zajmuje i ewidentnie ma coś nie halo z głową i w ogóle dziwię się, że widząc jej 'historię' nie rozważono w szpitalu jej sterylizacji po ostatnim porodzie takie różowe słonie naprawdę istnieją! :D

Gość gość
Mojego meża była żona ma 2 z dwoma różnymi facetami i żyje z alimentów. Nigdy nie pracowała

Gość marlenka96
czy musicie mnie tak obgadywac?? moze poprostu napiszcie ze nie chcecie dac ciuszkow albo niemacie i spokoj bo glownie oto sie zpytalam czy macie a wy tu mnie obejzdzadzie od gory do dolu i z kim ja mam dz.i ile piendzy

Gość gość
Nikt ci tu nic nie da ! DO ROBOTY SIE WEZ puszczalska kretynko

Gość gość
haha ludzie przejrzeli na oczy że patola żyje jak szlachta ich kosztem z ich ciężkiej pracy i z ich podatków

Gość gość
Ja nie pomogę bo nie mam ciuszków i muszę utrzymać własną rodzinę. Jeśli jesteś w trudnej sytuacji to po to jest mops żeby Ci pomóc. Nie rozumiem co to znaczy że nie chcą Ci pomóc.

Gość gość
Skoro cie stac na internet to na ciuszki spokojnie cie stac.

Gość gość
sprzedaj komputer puszczalska kwoko

Gość marlenka96
to niech pani pojdzie za mnie do mopsu i wyrzebra bo co mnie tam widza to mowia my pani niedamy bo niemamy juz dla pani komputera niemam tylko tel internet mam somsiedzki

Gość gość
A moze popros w caritasie. Oni moze moga ci pomoc.

Gość gość
Autorko podaj swój adres to zorganizuje zbiórkę i przywioze

Gość marlenka96
przywiez to nie bo beda sosiady wiedzieli wiec wolalabym nie no i moji rodzice przede wszyskim

Gość gość
mops nie może jej pomóc bo już widocznie wyżebrała wszystko co jej się należało