Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety po ciąży

Polecane posty

Gość gość
To juz trzeba miec chyba w genach. Nawet takie idealne porownanie mam, bo 2 kolezanki w podobnym czasie rodzily. Jedna nie robiac zupelnie nic szybko wrocila do formy i w ogole po niej nie widac ze rodzila (a chyba wiecej przytyla nawet!), a druga wciaz sie paluje, na fitnessy chodzi, nawet trenera personalnego wynajela, a w ciazy uzywala jakichs "niezawodnych" dobrych kosmetykow i dalej wyglada jak wieloryb (a nawet gorzej, bo wczesniej byla po prostu w ciazy, a teraz wszystko wisi, ze o rozstepach nie wspomne).

Gość gość
gość 2017.07.14 xxx Ciekawe kto przy tym tygodniowym planie zajmuje ci się dzieckiem? ;-) Ja jeszcze karmię piersią więc restrykcyjnej diety przestrzegać nie mogę a mój półroczny synek dopiero uciął sobie uwaga pierwszą dzisiaj drzemkę i sorry ale po godzinie snu, gotowaniu,sprzątaniu domu(nie mieszkania), praniu i spacerzeza,zakupach i setce innych rzeczy mam ochotę jedynie posiedzieć i wreszcie w spokoju wypić herbatę. Noszę rozmiar 40,brzuch mógłby być inny ale tragedii nie ma. Jestem zadowolona i szczęśliwa,dbam o siebię w miarę możliwośći chociaż użeram się z astmą i niedoczynnością tarczycy. Mam też droga autorko mało elastyczną skórę,z takich co od byle stłuczenia robią się mega siniaki ale o dziwo ozstępów nie mam, ani ambicji by wyglądać jak Anja Rubik. Pozdrawiam kobiety. Świat byłby lepszy gdyby każdy interesował się wyglądem tylko własnego zadka.