Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rządowa_niunia

Jest coraz lepiej, jestem mega super zadowolona! :)

Polecane posty

Gość rządowa_niunia

W końcu mamy w naszym kraju porządne rządy, bez dyktatury, bez narzucania i pomiatania nami :D To co robił Tusk to było chyba gorsze niż podczas 2 wojny światowej :( Ten rudy pajac myślał że jest właścicielem narodu Polskiego i robił wszystko po swojemu, narzucał swoje chore ustawy, szkoda słów... Teraz w końcu mamy PEŁNĄ demokrację, wolność mediów a i w Radiu jest coraz lepiej. Od początku lipca nie ma rozszczepień lokalnych i wszędzie leci to samo. Jest szansa że tak też będzie od września. Tutaj też brawo rządzącym, że w końcu wybrali porządnych członków do KRRiT, bo poprzednia kadencja z bucem Janem Dworakiem na czele to była po prostu porażka. Wszystko z naszego abonamentu szło do prywatnej kieszeni tego złodzieja :( Teraz przynajmniej aż się chce płacić abonament, bo jest świadomość że te pieniądze zostaną dobrze zagospodarowane! :D Brawo partio PiS, brawo Pani Premier i brawo Panie Prezydencie!! Jesteście the best i odwalacie kawał dobrej roboty. Mam nadzieję że nie spoczniecie na laurach i zrobicie jeszcze więcej porządku w naszym kraju. Wypadałoby zrobić coś z Agorą, Gazetą i całą szujnią z Czerskiej. Wypadałoby też zrobić coś z telewizją TVN, bo aż żal ściska jak się ogląda takie buractwo. Nie miej jednak jestem zadowolona i szczęśliwa że żyję w końcu w WOLNYM kraju :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować