Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wzdychaja do przebojowych a wiążą się z myszami?

Polecane posty

Gość gość
Tacy zakompleksiency jak tutaj pisza to moga sobie wolec... szkoda ze ich nikt nie woli i nie wybiera :D pewnie dlatego boicie sie wesolych, towarzyskich dziewczyn i modlicie sie zeby chociaz jakas szara myszka niemota na was zwrocila uwage ;)

Gość gość
ość dziś No jestem sierotka Marysia ale najbardziej z******ta na świecie. x Współczuję. Jako mężczyzna powiem tak. Niestety najczęściej zdradzamy właśnie takie uległe jak Ty i nie mamy wyrzutów sumienia bo żona jest żoną, a te wesołe ubóstwiamy. Mam nadzieje że ci lepiej po tej szczerej spowiedzi. :p Nikt się nie przyzna, nie jesteśmy głupi,ale ze to forum...

Gość gość
Słuchaj to ja sierotka. Problemy dnia codziennego ogarnia mąż, ja mam zrobić obiad i dom trochę ogarnąć a i tak przychodzi pani do sprzątania 2 razy w tygodniu. Pewnie myślisz że jest nudno i nieciekawie. No jest, ale sobie urozmaicam; i to tak że ty nawet jakbyś zdradzał żonę co miesiąc to nie przeżyjesz tego co ja już mam za sobą. Od czasu do czasu swoją fantazja obdarzeni męża który jest wniebowzięty. I uwierz mi ja wiem lepiej kogo i z kim zdradzają mężczyźni:) A czy jestem mądra czy głupia to nie tobie oceniać, z resztą co niby jest miernikiem tej mądrości; 8 godzin w biurze?

Gość gość
I uwierz mi ja wiem lepiej kogo i z kim zdradzają mężczyźniusmiech.gif No teraz to mnie rozbawilas :D

Gość gość
Jak to sierotki mają w zwyczaju wierzą, że ich facet jest wyjątkowy, a ja Ci powiem że nie jest. To tylko twoja naiwność. To jest forum więc mówię szczerze jak jest. Jasne, moze ci byc przykro ale nie zmienisz naszej natury, my zdrade mamy w genach. Czy spokojni czy przebojowi wszyscy mamy takie samo podejscie. myslisz ze od kobiet sie dowiesz prawdy czy tym bardziej od nas? chyba jednak nas nie znasz :)

Gość gość
Problemy dnia codziennego ogarnia mąż, ja mam zrobić obiad i dom trochę ogarnąć a i tak przychodzi pani do sprzątania 2 razy w tygodniu. x Widze ze chcesz mi zaimponowac :D licytacja? ja mam 27 lat, 3/4 swiata zwiedzone, w domu prywatna kucharke, sprzatajaca, 3 mieszkania i mnostwo fascynujacych przygod za soba. Dodatkowo jestem fotomodelem wiec lasek moge miec na peczki. Taka prawda ze szare myszki bierze sie z braku laku i z braku pewnosci siebie. Piekne niestety zawsze beda mialy wziecie, nawet po 40 stce , to czysta wygoda ze na zone bierzemy te gorsze, a na boku zdradzamy o ile oczywiscie mamy warunki. Nie mysl ze twoj jest lepszy. Sugeruje wynajac detektywa na kilka tygodni tak ze 2 razy do roku. Oczywiscie DYSKRETNIE :)

Gość gość
14:24 aż się raz zdziwisz jak ci mąż przeleci pania do sprzatania bo okaże się bardziej przebojowa. czego ci oczywiście nie życzę.

Gość gość
Fotomodel - kto to ?:):):):):). My tutaj rozmawiamy o mężczyznach, a nie chłopcach co to na życie zarabiają wizerunkiem ciała, bo ani to silne w rękach, ani w głowie ....

Gość gość
Jeśli mnie mąż będzie zdradzał to co najwyżej będziemy kwita, czytaj ze zrozumieniem. Nie zamierzam nikomu imponowac, najważniejszy aby każdy żył tak jak chce.

Gość gość
14:55 to musi być wtedy ta prawdziwa miłość :-) Gratuluje!

Gość gość
Miłość miłością, dzieci dziećmi ale raz na jakiś czas trzeba sobie urozmaicić życie. :)

Gość gość
No prosze, nie dosc ze nudziara to i szmata :p

Gość gość
Mogę być szara myszka, idiotka, d***** i co tam sobie jeszcze wymyślisz. Wisi mi to.

Gość gość
To ile masz lat babciu ? Nie napisałem czym się zajmuje, fotomodeling dodatkowo, co miało zasugerowac ze mam tez dobry wygląd dzięki czemu mam lasek na pęczki ale ty o przebojowych mozesz pomarzyc :p Słuchaj szkoda mi czasu na ciebie, nie lubie takich nudziar jak ty nie masz nic mądrego do powiedzenia a próbujesz udawać fajną.

Gość gość
Jeśli nie kłamiesz, to jesteś szmatą. Potwierdziłaś po raz kolejny że jesteście do niczego. Przebojowe, sympatyczne dziewczyny bardzo często są wierne i cnotliwe.

Gość gość
/12:30/ 100%racji

Gość gość
14:24/ Chyba miernikiem mądrości nie jest strozowanie dzień w dzień w domu :D d9m ci nie ucieknie :D a 8 h w biurze to satysfakcja z zarobionych pieniędzy choćby nie mówiąc już o kontakcie z różnymi ludźmi a nie e kółko jedno i to samo typu mama, ciocia, babcia i koleżanka bezrobotna i telewizor :D i internet :D

Gość gość
Cicha jest oddana mężowi, bo zwyczajnie boi się byc sama. Nie jest rozchwytywana, bo kto interesowałby się nudną kobietą, nawet jeśli jest zabójczo piękna ? Może tylko desperaci. Przebojowe są świetne, ale własnie są rozchwytywane, mają ciekawą osobowość co wiąże sie tez z wydatkami więc zwykły facet nie ma szans.

Gość gość
Co to znaczy przebojowa? Imprezowiczka? Siedząca z koleżankami w kawiarni? Szastajaca pieniędzmi na prawo i lewo? A kto by chciał taką babe?

Gość gość
Strasznie skrajnie tu piszecie, od ściany do ściany. A jest taaka przestrzeń po środku:)" Szara mysza", bojąca się wszystkich i wszystkiego, nie jest kandydatką ani na dziewczynę, ani na żonę, ani na kochankę. Normalna, spokojna kobieta, w zestawieniu z kolorową tipsiarą, zmalowaną , halasliwą, pijącą, przeklinającą, itp, tak naprawdę nie jest szara, tylko stonowana- w wyglądzie i zachowaniu.

Gość gość
15.49 cicha nie znaczy nudna. Taka kobieta jest dla..koneserów.

Gość gość
nie wiem czy chciałabym mężczyznę konesera. Trochę brzmi to jak "d**ek, ale w garniturze"

Gość gość
Tylko dziewica sie liczy nie chce obspermionej baby

Gość gość
Przebojowa na do łóżka , spokojna szara myszka na żonę

Gość gość
Bo szare myszki maja coś w głowie a z przebojowymi to tylko się wyszalec i kopa w tyłek bo z takiej żony i matki nie będzie

Gość gość
Ogarniety facet nie szaleje

Gość gość
szare myszki są uległe na wszystko się zgadzają i można z nimi robić co się chce a ładna laska to wyzwanie i trzeba być super ogierem i do tego ogarnietym życiowo dość konkretnie żeby została na dłużej. Przy szarej myszy nie trzeba się starać.

Gość gość
15:27 dokładnie

Gość gość
11:21 w końcu szczery facet, a te wyżej się pocieszaja ,co ona mają we łbach,chore psychicznie

Gość gość
dokładnie