kos371 0 Napisano Lipiec 15, 2017 Restauracja Gąska ulica Limanowskiego Kraków.Miła obsługa i super jedzenie w polskim klimacie,to jest to co lubię najbardziej.Polecam ten lokal ponieważ można tutaj smacznie zjeść w kulturalnej atmosferze i c0 ważne w przystępnych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2017 Ostatni grupa amerykańskich turystów zaraziła się tam salmonellą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Terlimena Napisano Wrzesień 14, 2017 A Restauracja Pod Baranem? http://podbaranem.com - moim zdaniem jest jedną z lepszych w mieście. Dobre, polskie jedzenie, ale z zawsze z nutką zaskoczenia. Smakuje wyśmienicie :) Spróbujcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papier ścierny Napisano Wrzesień 14, 2017 amerykanie nie wycierają doopy po sraniu, stąd salmonella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gościówa 123123 Napisano Wrzesień 14, 2017 Ja zdecydowanie polecam Restaurację Sąsiedzi na Miodowej 25. Dobra polska kuchnia z przemiłą obsługą. Mają tam świetną playlistę, warto choćby dlatego się tam wybrać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2017 Ja podróżującym A2 polecam na Zjeździe Emilia zajechanie do Zajazdu u Przemka w Zgierzu. Serwują przepyszne domowe jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2017 Dużą i niedrogą pizzę wypiekają w Maxipizza ( www.maxipizza.pl/krakow ). Można u nich w lokalu zjeść, albo zamówić z dowozem. Ja częściej właśnie zamawiam na wynos. Szybko dowożą, ciasto jest jeszcze ciepłe jak kurier dojeżdża. Mają dobre torby termiczne, lepsze niż to w czym swoje jedzenie wożą inne lokale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 Powiem szczerze ze tu w Krakowie najczęściej zamawiamy jedzenie. Bardzo z ukochanym uwielbiamy krewetki i chyba z największą przyjemnością je zamawiamy, najczęściej z stąd, Hurry Up Shrimp. Zawsze jest wszystko pyszne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linlika Napisano Grudzień 28, 2017 my uwielbiamy z narzeczonym chodzić przy rynku do takiej restauracji piwnica pod złotą pipą, uwielbiam jedzenie stamtąd. mają przepyszną kaczkę! :) jak ktoś lubi to polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2018 Jak jest jakaś domówka to zamawiamy pizzę dość często i głównie przez maxipizza.pl. Mają lokale w różnych miastach, u nas na szczęście też ale w sumie niedawno otworzyli. Dobra jest klasyczna capricciosa, ale też z łososiem wędzonym nam ostatnio smakowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2018 Też bardzo lubimy pizzę :) Ostatnio ciekawe promocje mają w http://chopina.caprinew.pl/ :) Myślę, że warto wypróbować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gienek Napisano Grudzień 17, 2018 Podoba mi się po zmianach jakie przeszli w Ludwince. Można na stronie ludwinka.pl przejrzeć zdjęcia jak cały ośrodek wygląda teraz po remoncie. Oni chyba modernizację przechodzili rok albo dwa lata temu już, zmienił się też właściciel. Świetną dziczyznę podają w restauracji, mają dużo wygodniejsze meble niż wcześniej i jest tak przytulniej, sympatyczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika Napisano Lipiec 29, 2019 Robiłam tydzień temu w sobotę mała imprezke w restauracji pod Pod Leliwą w Krakowie https://www.facebook.com/slawkowska13.15/ super knajpka na takie imprezki, jedzenie podają znakomite. Warto tam iść ,a obłozenie maja duze co nic dziwnego jak tak dobre jedzonko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaxx 0 Napisano Maj 5, 2020 Jeśli lubisz kuchnię włoską, to koniecznie zajrzyj na Podgórze do Trattorii Venezia Każdy fan włoskiego jedzenia (i nie tylko!) znajdzie tu coś dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbaniak518 0 Napisano Grudzień 20, 2021 Świetne propozycje jeśli chodzi o dania ma restauracja Tradycyja w Rynku. Jest menu dla dzieci więc całą rodziną będzie się można wybrać a jednocześnie mam wrażenie, że to będzie również bardzo dobry wybór jeśli ktoś będzie starał się szukać miejsca z klimatem. Wnętrza są piękne, nawiązują do klasycznej stylistyki i dlatego faktycznie będą bardzo dobrym wyborem. Jeśli szukacie restauracji na rodzinną uroczystość czy rodzinny obiad to polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olikol 0 Napisano Czerwiec 25, 2022 Ja na pewno mogę polecić restaurację CKBrowar. Dobre jedzenie i piwo. Warto na pewno tam zajrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach