Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zauroczenie przez internet?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien problem mam 19lat jakis czas temu poznałam pewnego chłopaka w internecie cały czas piszemy i rozmawiam przez telefon albo na skype rzecz w tym ze nie spotkaliśmy się jeszcze i nie wiem czy to nastąpi bo mieszka kawałek ode mnie mysle że może kiedyś bardzo bym tego chciała jest nawet w moim typie nie jestem osobą która lata za wszystkimi raczej mam tzw wyj*e na to ale ten chlopak jest inny bawią nas te same chore rzeczy sam mi przyznal ostatnio że od kiedy piszemy to nie może spac bo mu sie w głowie nie miesci to że spotkał drugą taką osobe jak on kazda nasza rozmowa zawsze zaczyna i konczy sie śmiechem wczoraj chcial położyć sie odrazu po powrocie do domu ale jak dowiedzial sie że ja nie idę to zaczął ze mna rozmawiac do rana mimo tego ze wiedział że bedzie miec kłopoty dzis spotkal sie ze swoją koleżanką i powiedzial mi potem przez telefon że chyba niedługo coś im z tego wyjdzie ja wiem ze to głupie i powinnam odpuścić ale tak w dołku mnie to boli pierwszy raz spotkalam osobe przy której jestem w 100%sobą a ta osoba nagle kogos znajdzie i juz nie bedzie pewnie miec czasu chce zeby byl szczesliwy ale czuje zazdrość prosze nie piszcie mi ze jestem głupia czy cos w tym stylu nie chce zrywać tej znajomosci ale boje sie ze moje uczucia pójdą w złą strone i bardziej w to webrne juz teraz czuje dziwne uczucie taki niepokój nawet trochę smutek ale tego mu oczywiscie nie powiem bo wzial by mnie za idiotke powiedzcie co wy byscie zrobiły z góry dziękuję za rady

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować