Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki PLAGA Polski

Polecane posty

Gość gość

tak, tak... co rusz rozwody, matka zostaje sama z dzieciakami, to jest już prawie jak epidemia. Kiedyś tak nie było. Przyszłe pokolenie będzie miało problemy emocjonalne, większość nie będzie mogła się przystosować do otaczającego świata. Ludzie już teraz nie potrafią się dogadać, biorą ślub bo otoczenie wywiera pieprzoną presję na młodych ludziach. 5-6 lat po ślubie (nawet nie) i rozwód. Ale wcześniej trzeba narobić sobie bachorów. A co tam.

Gość gość
Gówn-o cie to obchodzi co kto ma patrz na siebie i swoje h/ujo/we życie. Zazdroszczę Ci męża pana idealnego czy żony bo nie wiem kim glabie pusty jestes i idealnych dzieci bo pewnie posiadasz n*******lajac na innych. Żyj sobie jeszcze parę lat imbecylu z zascianka z ciemnogrodu nawalajac na matki bo niedługo wyladujesz tam gdzie wszyscy buraku. Nienawidzę cie pustaku bo hu/ja wiesz i tobie podobni a wywody prawisz. Spokojnego idealnego życia

Gość gość
12:09 Oho alimenciarz albo samotna matka trafiona...

Gość gość
hahaha bo teraz baby to roszczeniowe suki i faceci nie wytrzymuja z wariatkami.

Gość gość
To niwch facet bzyka kolegow skoro nie chce placic na swije dzieci! Kumpel w ciaze nie zajdzie!

Gość gość
Większość nie płaci. Chyba, że to już nieaktualne dane. Podobno rząd miał przycisnąć alimenciarzy. Nie wiem jak można nie interesować się swoim dzieckiem. Trzeba być ludzkim ścierwem.

Gość gość
słabo się czyta takie komentarze... jak ie paci sie alimentów, to pomocny bywa komornik, wsparcie te zmozna uzyskac w kancelarii adwokackiej np. http://kancelariabarabasz.pl