Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Zwracam sie do was z prośbą, 14 czerwca skonczyl mi sie okres, dwa dni pozniej chlopak wlozyl czlonka we mnie dwa razy ale nie byl przed wytryskiem poniewaz nie byl do konca twardy. Spoznia mi sie okres i stąd pytanie czy moge byc w ciazy?

Gość gość
chciałabym dodać, że w momencie, gdy powinnam miec owulacje występował śluz płodny, a okres spoznia sie juz ok 5dni

Gość gość
Dzień dobry, tu internetowy lekarz, tak pacjentko-istnieje możliwość zajścia w ciąże.

Gość gość
raczej nie, sama napisalas ze mialas potem sluz plodny a on nie wystepowałby gdybys byla w ciazy

Gość gość
były to dni niepłodne po tym incydencie w czasie owulacji mialas sluz plodny wiec wszystko przebiegało normalnie chlopak nie spuscil sie w tobie spokojnie, nie ma obaw

Gość Cleo1976
Teoretycznie dni tuż po okresie mogą być już płodne-ale jeśli później obserwowałaś śluz płodny, to znaczy, że w momencie współżycia płodna nie byłaś.Pamiętaj jednak, że plemniki mogą przeżyć w organizmie kobiety 3-5 dni, więc jeśli od współżycia do objawów płodności upłynęło mniej, niż 5 dni-to tak, istnieje możliwość ciąży.Miesiączka występuje 10-18 dni po owulacji (jest to z reguły ostatni dzień, kiedy obserwujesz płodny śluz).Jeśli od tego momentu upłynęło już 21 dni, możesz zrobić test ciążowy.Samo opóźnienie miesiączki, zwłaszcza o mniej niż 7 dni, nie świadczy o ciąży.

Gość gość
Dziewczyno decydując się na bzykanie powinnaś się przygotować antykoncepcyjnie..