Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test na dobrą żonę, 5 pytan

Polecane posty

Gość gość

Czy urodzisz i wychowasz dziecko? Czy utluczesz schabowego kiedy będę chciał? czy będziesz potrafiła dom ogarnąć? Czy duuupy zawsze dasz? Czy dom i rodzina będzie zawsze ważniejsza niż praca?

Gość gość
To nie jest test na "dobrą żonę" tylko na "dobrą niewolnicę i usługiwaczkę" :)

Gość gość
odpowiedź na wszystkie pytania, prócz pierwszego, brzmi : NIE a na pierwsze: NIE WIEM

Gość gość
O tym czy żona jest dobra czy zła może zdecydować tylko facet a nie koleżanka. Koleżanka może się wypowiadać w teście na kolezenstwo

Dobrze ktoś nazwał ten twój, pożal się Boże, test... Szukasz niewolnicy, która będzie spełniała każdą twoją zachciankę a nie kobiety, z którą chciałbyś równo iść przez życie. Ale skoro już tu jestem... 1. Z pewnością kiedyś się zdarzy, ale nie mam zamiaru wychowywać go samotnie... Facet też powinien wykazać inicjatywę w tym względzie, w końcu to też byłoby jego dziecko 2. Jeśli moje Kochanie zapytałoby mnie o to np. o północy, kiedy rano musiałabym wstać do pracy, odpowiedź z pewnością brzmiałaby: NIE. Musiałby się z tym pogodzić ;) 3. Potrafię co nieco, ale gotować wciąż się uczę. Mam dobre wyczucie smaku, więc to bardzo mi pomaga w nauce :) 4. Hmm... Na chwilę obecną, gdzie moje libido jest bardzo wysokie, odpowiem: TAK :P 5. Rodzina i dom zawsze będzie dla mnie ważniejsza od pracy, jednakże nie wyobrażam sobie siedzieć w domu na d***e i nie rozwijać się zawodowo

Gość gość
1. Tak, ale ty mi pomożesz. 2. Pod warunkiem, że zaprosisz mnie na randkę kiedy będę chciała. 3. Oczywiście. Ale będę to robiła tylko z Twoją pomocą. 4. Nie. Tylko jak będę chciała. 5. Rodzina będzie zawsze najważniejsza, a dom to tylko budynek.

Gość gość
Na wszystkie tak a na 5.tak o ile zarobisz tyle, że nie będę musiała pracować.

Gość gość
Na wszystkie tak pod warunkiem że będziesz się ze mną liczył i będziesz zarabiał na tyle bym mogła spędzać czas z dzieckiem

Gość gość
O k*****a nie mój temat ale nie wiedziałem że tyle będzie na tak. Jestem w stanie utrzymać rodzinę, mam 31 lat i podpisuje się pod pytaniami. Czy mam szansę na prawdziwą kobietę która będzie chciała zostać w domu? Pytam poważnie.

Gość gość
Czy urodzisz i wychowasz dziecko? Nawet dzieci ale wychowaniem będzie się zajmować guwernantka. Czy utluczesz schabowego kiedy będę chciał? Nie będę gotować, zamówi się. czy będziesz potrafiła dom ogarnąć? Urządzanie to dekorator wnętrz, sprzątanie to sprzątaczka. Czy duuupy zawsze dasz? Jak będę miała ochotę, jak będziesz o siebie dbać i się nie zapuścisz i będziesz mnie zaspokajał to możesz liczyć na seks. Czy dom i rodzina będzie zawsze ważniejsza niż praca? Nigdy. Praca i kariera na pierwszym miejscu.

Gość gość
na wszystko odpowiadam NIE i wysylam ci cieniasie sierodkowy palec :)

(14:15) Oczywiście, że masz. Nie każda kobieta chce rozwijać się zawodowo. Są też takie, które poświęcają całe życie dzieciom i rodzinie... Tyle, że w dzisiejszych czasach takich okazów coraz mniej ;) Jak to mówią: "kwestia priorytetów"... Szukaj po wsiach, będziesz miał większe szanse.

Gość gość
Masz rację że wyjątkowych rzeczy czy osób jest zawsze mniej niż zwykłych, inaczej nie byłyby wyjątkowe:) A to pani co ma wymagania. Gdybyś nie żądala to byś dostała, ale za sam język i postawę mówię NIE.

Gość gość
1. Tak 2. Hmmm tak 3. Tak 4. Tak 5. Tak

Gość gość
5 razy nie. Nie ma juz takich idiotek.

Gość gość
Up.

Gość gość
kobieta ma być usłuszna jak i posłuszna, kobietę trzeba sobie umieć wychować tak jak ja swoją wychowałem, chodzi jak w zegarku i jest na każde moje skinienie

Gość gość
Up

Gość gość
ja mam na wszystkie TAK nie czuje sie usługiwaczka albo niewolnicą . To normalne życie żony i matki .

Gość gość
Któraś jeszcze się wypowie.

Gość gość
doopy zawsze dasz? powinno byc w sensie pipi i o***tu zawsze da? w kazdej pozycji i bez gumioka

Gość gość
Jak dla mnie to nie są kontrowersyjne wymagania, może tylko napisane w niewłaściwy sposób.