Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety z marginesu społecznego szybko wchodzą w związki i rodzą gunwo?

Polecane posty

Gość gość

czy to dlatego że margines patologia biedota jest ściśle powiązany z brakiem inteligencji ? to by tłumaczyło dlaczego biedota , patole, niemoty co ledwo zawodówkę skończyły nie wiedzą co to kondom, tabletka antykoncepcyjna i poronna i srają bachorami jak naćpani amfą... fuj trzeba uciekać od takich, tępić ich, zwalczać wszelkimi sposobami żeby wymarli a nie wspierać finansowo nienawidzę socjalizmu w którym żyjemy, lewacka Polska, nie chce takiego kraju

Gość gość
ludzi musi byc duzo. wolisz muslimow czy polakow ? odpowiedz powie sama za siebie. niby perspektywy, niby XXI wiek. Poczekaj muzulmanie doprowadza do takiego stanu rzeczy, ze te wszystkie damy juz nie dlugo przypomna sobie jakie pierwotne sprawy sa wazne !

Gość gość
Wisienko, nie martw się. Dobrze, że Malutką zobaczy specjalista, będziesz spokojniejsza. Widzisz, ja z kolei martwię się o te gaworzenie ciągle usmiech.gif Mój synek jest głośny ogolnie a ja i tak się martwię usmiech.gif

Gość gość
Według mnie warto zdecydować się na tradycyjne łóżko. My ostatnio z żoną kupiliśmy synkowi łóżko z szufladą

Gość gość
Wnioskuję że odpisałaś swój rodzinny dom. Fakt, intelektu to nie masz za grosz. Powodzenia autorko. Mogę Ci zasponsorować lekcje języka polskiego.

Gość gość
Podsumowując, jeśli dochodzi między nami do jakiś zbliżeń to zawsze zostajemy w spodniach

Gość gość
Islam i tak bedzie religią europejską i światową, to część planu wdrażania NWO na świecie, tego nikt nie powstrzyma tym bardziej jakiś Kaczyński, przecież za naszym rządem PO-PIS stoją bankierzy, masoni, służby specjalne, w Polsce nie rządzą Polacy od kilkudziesięciu lat

Gość gość
Czyli szatan zwycieza powoli. Tak ?

Gość gość
Dobre

Gość gość
Tak, przecież ma się ukazać falszywy mesjasz, można sie z tego śmiać ale nic się nie dzieje przypadkiem, to wszystko jest zaplanowane, myslisz ze Merkel to taka głupia tępa baba ? ze dobrowolnie robi takie rzeczy ? na pewno ktos za tym stoi

Gość gość
Nie ważne jaki wałek. Ważny jest rodzaj farby i odpowiednie ruchy góra dół góra dół.

Gość gość
co nie. akurat dobrowolnie jedna opasnieta swinia merkelowa niszczylaby europe.

Gość gość
PIS nas straszy dalej imigrantami, dzieki takiej polityce rzekomo antyimigracyjnej i prorodzinnej (500 plus) utrzymuja poparcie 32-38 % tylko nie chwalą się tym, ze w zamian importują Ukraińców i Czeczenów, dają im zasiłki, mieszkania, duze firmy produkcyjne coraz częsciej zatrudniają ukraincow a Polakow...zwalniają :( Błaszczak z PIS powtarzal,ze do 2020 ma byc w PL 3 miliony ukrainców, tylko nie mówcie mi ze oni są nam bliscy kulturowo :( Może ktoś tu jest spod Warszawy to wie, firma TECHNICOLOR dawny THOMSON zwolniła dziesiatki Polaków, zmniejszyli zamówienia na pracowników tumczasowych z firmy Work Service i ...ZATRUDNIAJĄ za pół darmo ukraincow, do tego dojdzie ze Polak bedzie grzebał w śmietniku i chodził po mopsach a Ukrainiec bedzie mial prace