Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanke szlag trafia ze moje dziecko sie szybciej rozwija niz jej

Polecane posty

Gość gość

Moj juz od tygodnia siedzi. Pelza od dwoch i czasem raczkuje ale dobrze mu to nie wychodzi. Jak go karmie i mu smakuje robi "mmmm" Rozpoznaje reklamy w tv i cieszy sie jak widzi swoja ulubiona:) oczywiscie nie pozwalam mu wgapiac sie w ekran ale czasem maz cos oglada... Wazy 9kg i ma 72cm Kolezanki syn jest dwa tyg starszy i nawet nie pelza. Ostatnio mi powiedziala ze pewnie jest chory i dziecko nie powinno sie tak szybko rozwijac...

Gość gość
tak samo jak dziecko ma określone fazy rozwoju tak samo matki mają fazy ciśnienia na mózgownicę ,i te zazdrosne i te zarozumiałe,potem to mija i siedzą przed tv a dzieci mają swoje domy

Gość gość
Hahahahahahahahahahahaa

Gość gość
Swoje domy?

Gość gość
Rozpoznaje reklamy w tv i cieszy sie jak widzi swoja ulubionausmiech.gif XXX Gratuluję. Musisz być mega dumna :D Skąd się biorą takie madki jak ty?

Gość gość
Niezły grubas z tego dzieciaka. W jakim jest wieku?

Gość gość
A mój to jeszcze na porodówce wstał i powiedział "dość tego leżenia" a potem skoczył po chleb i salceson na śniadanie. Położne trochę się zdziwiły bo inne dzieci nawet główki nie podnosiły, no ale moje dziecko tak szybko i wspaniale się rozwija :)

Gość gość
Grubas? 9kg i 72cm to gruby? Jest szczuplutki po tacie:)

Gość gość
Grubas grubas. Po mamie pewnie :)

Gość gość
Zapamiętaj ! Dobre ziarno dojrzewa powoli. Nie zachłystuj się tak , bo możesz się udławić!

Gość gość
Grubas bo jak tv ogląda to i pewnie kinderki wp*****la

Gość gość
Kinderki w 7 miesiacu zycia....puknij sie w leb

Gość gość
Ależ ty się chełpisz.

Gość gość
A mój od razu po urodzeniu chwycił za nożyczki, odciął pępowinę i poleciał szukać pracy.

Gość gość
Jednak kobiety są durne jak but. A jak się będziesz czuć jak np. jej dzieciak nagle "wystrzeli" w rozwoju i prześcignie twojego? Zenada :(

Gość gość
matki są porypane jeśli chodzi o własne dziecko, tak jak ta tutaj myśli każda. była taka anegdota, jak to lis szedł na łowy i spotkał perliczkę a ona mówi : lisie proszę, tylko nie zjedz moich dzieci, a lis pyta : które to? a perliczka : moje to te najpiękniesze. poszedł lis patrzy: ładne, te ładne ooo, te są najbrzydsze i pozarł pisklaki perliczki.

Gość gość
Idiotyczne odpowiedzi, przecież to koleżanka jest zawistna i zazdrosna o dziecko autorki, przecież to ona pozwala sobie na niegrzeczne uwagi, że dziecko chore, bo za szybko się rozwija. A autorka się chełpi, bo ma czelność opisać co jej dziecko potrafi? Ludzie, trochę logiki i poczucia sprawiedliwości by się wam przydało.

Gość gość
Kiedy kobieta zostaje matką głupieje, to udowodnione naukowo, że maleje jej mózg i spada IQ.

Gość gość
Chwasty rosna szybciej

Gość gość
Z tego co widać jesteś jedną z tych p********h matek chwalipięt, co to wszystkim opowiadają jakie ich dzieci są genialne. Koleżanka nie wytrzymała i ci doje/ba/ła i wcale się jej nie dziwię :D