Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzę jak niechluj, zero kobiecości

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię się stroić! Uwielbiam taki codzienny, uliczny wygląd. Obowiązkowo jeansy i zwykły T-shirt- uwielbiam to połączenie. Jak widzę łaski w supermarketach w spódniczkach, szpilkach, wytapetowane, długie kolorowe szpony to aż chce mi się śmiać.... Faceci wola dziewczyny ubrane Normalnie, na luzie, czy takie odwalone jak szczury na otwarcie kanału? :o Oczywiście nie chodzi mi o jakieś specjalne okazje, tylko tak normalnie, wyjście na miasto..... ;))

Gość gość
Jeśli jesteś zgrabna i ładna to kobiecość widać nawet w jeansach i t-schirtach:)

Gość prawi 114
ale rozumiem ze twoje pytanie dotyczyło lata .. LAto rzadzi sie innymi prawami.. Zaraz wkleje kilka lasek , ktore mi sie podobaja o tej porze roku .

Gość Tajemniczy_Dragon
Oczywiście, że normalne i na luzie, a nie wytapetowane sztywne lalki :)

Gość gość
Fajna dziewczyna z tej autorki :)

Gość gość
On zawsze mówią, że wolą naturalne ale to te plastiki mają największe "branie" i to dosłownie :P one się kojarzą z łatwością facetom, dlatego każdy wodzi wzrokiem, a na imprezie podrywają, bo myślą, że taka szybko rozłoży nóżki.

Gość gość
P***y wyszpachlowane z dupa na wierzchu MASAKRA

Gość gość
Taaa, niby lubią naturalne. Haha! A jak przychodzi co do czego to słyszę od kolegów, żebym sobie paznokcie zrobiła, żebym się odstrzeliła, bo ładna jestem, ale mogłabym się zrobić. Czyli obcisła sukienka i szpilki, do tego mocny makijaż. Za to ja ubieram się "grzecznie", maluję tylko rzęsy i podkreślam brwi - i tak mi pasuję. Jednak mężczyźni z mojego otoczenia wolą "żylety". Trudno, nie będę się dostosowywała do ich wymagań ;)

Gość prawi 114
ja wkleiłem zdjęcia dziewczyn za którymi bym się obejrzał. od których cięzko byłoby mi oderwać wzrok.. Starałem sie dobrać takie zdjęcia Mógłbym wkleic szara myszka na ktora bym nie spojarzał , a nie o to chodzi ..

Gość prawi 114
Mógłbym wkleic szara myszka na ktora bym nie spojrzał , a nie o to chodzi

Gość gość
taaaa, jasne jasne wolą te na luzie, nie ubrane sexy i nieumalowne.. hahaha dobre żarty :D

Gość gość
głupie pytanie, to wyjdź na ulicę i zobacz za kim się odwracają i na kogo się gapią - na pewno nie na laski w dżinsach i t-shirtach

Gość gość
Faceci wolą atrakcyjne laski i kobiece.

Gość gość
Taki etap w życiu. Niedługo padnie ci na długie lniane spódnice fason dzwon, które zbierają energię od Matki Ziemi, długie niefarbowane rozpuszczone włosy (antena przesyłająca i pobierająca wibracje wszechświata) i takie tam. Lachy my. Chwała i sława nam!