Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż odszedł ode mnie... do faceta...zostawił mnie z dzieckiem, czuje się głupio

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić...czuje się jak idiotka, jak kretynka, mam ochote podciąć sobie żył...byliśmt ze sobą 7 lat, jak miałam 18 lat to wzieliśmy ślub, on miał 22 lata. Od razu mieliśmy dziecko. Kto mnie teraz po takim upokorzeniu będzie chciał?

Gość gość
Jemu ma być wstyd, a nie tobie. Głowa do góry.

Gość gość
Czuje że to moja wina, że nie kochałam go tak mocno jak powinnam, może więc powinnam robić w domu.

Gość gość
Natury nie oszukasz.

Gość gość
Kochanie nie ma tu nic do rzeczy. To on ciebie oszukal, nie ty jego. Ciesz się że masz dziecko. Jesteś młoda i jeszcze życie sobie ułożysz.

Gość gość
Wiem ze to teraz dla Ciebie malo istotne. Ale czas leczy rany. Dasz sobie rade i odnajdziesz swoje szczescie. Musisz dac sobie czas. Na razie to swieza sprawa. Idz moze na terapie do psychiatry. To żaden wstyd. Z drugiej strony jesli kochasz tego człowieka to postaraj sie zrozumiec ze on przez te pare lat nie byl soba. Facet nie zostawil Cie dlatego , ze spodobala mu sie inna albo dlatego ze wydalas mu sie beznadziejna matka czy kochanka etc. On poprostu jest kims innym. Uszanuj jego preferencje i jesli to możliwe zbuduj z nim normalna relacje dla dobra dziecka. W dzisiejszych czasach homoseksualizm nie powinien dziwic. Pracuje w szkole i widze, ze takie sytuacje jak Twoja zdarzaja sie czesto. Nie obwiniaj siebie, ani jego. Idz po pomoc do specjalisty. Jesli masz mysli o smierci to nie ulega wątpliwości, ze powinnas podjac terapie. Taka sytuacja to ogromny szok i stres. Kieruj sie dobrem dziecka i staraj sie wrocic do normalnego zycia. A jego nie skreslaj jako człowieka. Wtedy i Tobie i dziecku będzie sie lepiej żyć.

Równie dobrze mogłabyś napisać w tytule: mąż okazał się gejem, czuję się głupio. No bez sensu, robiłaś za przykrywkę, a jak się wydało, to kto ma się czuć głupio? Oszukał Cię i wykorzystał, powinnaś być wściekła. To nie jest twoja wina!

Gość gość
Serio myślisz, że jakbyś częściej pucowała podłogi, to byś go z gejostwa wyleczyła?

Gość gość
Co za idiotka.

Gość gość
Marna proowokacja wymysl cos lepszego przeciez to na kilometr smierdzi fejkiem

Gość gość
Co za różnica czy odszedł do chłopa czy do baby? Ważne, że zdradził i oszukał.