Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sądzicie, że moja sytuacja z mężem jest normalna ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że już jesteśmy 9 lat małżeństwem i o ile można powiedzieć wszystko wygląda u nas normalnie, no bo nie kłócimy się ze sobą, tylko normalnie rozmawiamy, o tyle życie łóżkowe zanika. Nie wiem czy to normalna kolej rzeczy, ale mnie osobiście seks już tak nie kręci jak kiedyś, jego raczej też, aż mi trudno uwierzyć, ale zrobiliśmy to ponad 3000 razy, więc mnie osobiście wydaje się, że wszystko znudziłoby się gdybyśmy tyle razy to w życiu wykonali.

Gość gość
jego sex kreci tylko nie z toba zimna klodo

Gość gość
Niby po czym to wnioskujesz ?

Gość gość
Autorko, inicjuj seks z mężem bo ani się obejrzysz a dowiesz się, że Cie zdradza! To nieprawda, że faceci nie lubią "tych rzeczy": lubią jak najbardziej W KAŻDYM WIEKU (nawet jeśli już praktycznie niewiele mogą) i rzeczą żony JEST O TO DBAĆ- dla dobra małżeństwa. Nawet jeśli sama nie ma na to ochoty. Niestety taka jest prawda.

Gość gość
U mnie to samo. Myślę, że to z czasem takie wypalenie przychodzi. Najgorsze, że nie mamy jeszcze dziecka, a nawet nie chce nam się go robić. Myślę, że z inną, to by chciał. A i ja często mam fantazje na temat innych facetów, jednak nie zdradzam.

Gość gość
Mnie też sex nudzi,ale nigdy nie odmówiłam mężowi,bo by się obraził.

Gość gość
18:55 Jak już napisałam zrobiliśmy to na pewno ponad 3000 razy, a swój pierwszy raz mielismy w wieku 17 lat. 18:56 Ja osobiście z nikim już nie chce, o ile kiedyś mąż mnie pociągał, to im dłużej z nim jestem tym mniej mnie to pociaga.

Gość gość
Ahahaha 3000 razy

Gość gość
Co w tym dziwnego ? Rok ma 365 dni, a znamy się 14 lat, robimy to od 12 lat

Gość Ana345
Seks jest przereklamowany:-) To, że mężczyzna z czasem ma rzadziej ochotę na seks to normalne, zmienia się gospodarka hormonalna i siły też mniej... A Ci co najwięcej krzyczą i uważają się za prawdzi/wych ogierów, to zazwyczaj albo są słabi w łóżku albo niewiele już mogą:-) A facet jak lubi zdradzać, to i tak będzie zdradzał choćbyś mu się wypinała na każde żądanie. Bo w zdradzie pociąga nowe i nieznane a chęć zaspokojenia seksualnego... Każdy mężczyzna jest inny i każdy ma inny temperament seksualny...