Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylika

Szansa na ciążę.

Polecane posty

Gość Sylika

Drogie dziewczyny może będzie umiały mi pomóc. Otóż staramy się od 4mcy z TŻ o dziecko. Póki co nic nie wychodzi. Cykle mam nieregularne 27-31 dni. Owulacja zazwyczaj przychodzi szybko bo około 12-13 dnia cyklu . Zawsze krwawię kilka dni przed okresem więc lekarz przepisał mi luteinę. W tym cyklu kochaliśmy się z partnerem od 10 do 13 dnia cyklu, codziennie. Byliśmy na wyjeździe więc nie mogłam sprawdzić testem czy były to akurat dni płodne. Po powrocie do domu 14dnia cyklu zrobiłam test, który wykazał dwie kreski. Testowa była jednak trochę bledsza od kontrolnej . W 16 dniu cyklu kreski już nie było. Czy to możliwe, aby owulacja była wcześniej, a w momencie kiedy pierwszy raz testowałam stężenie lh już spadało ? To pierwsze pytanie. Drugie natomiast : czuję ból w podbrzuszu. Łudziłam się że może jednak się udało ale zrobiłam test ciążowy i jest negatywny. W tej chwili jestem w 24 dniu cyklu. Na 5 dni przed okresem , w 12 dniu po ostatnim stosunku. Czy możliwe aby test mógł jeszcze nie wykazać ciąży? I wreszcie czy luteina może wywoływać takie objawy jak ból jajników ? Napiszcie o swoich doświadczeniach.

Gość gość
To są regularne cykle kobieto. Nieregularne by były gdyby jeden trwał 30 dni a drugi 45 a ty twierdzisz, że wiesz nawet kiedy masz owulacje. Wrzuć na luz, kochacie się co 2-3 dzień i w końcu będzie ciąża.

Gość gość
Mi w obu ciążach testy wyszły pozytywne najwcześniej w 28 dniu cyklu przy cyklach 30-dniowych. Także lepiej poczekaj.

Gość gość
Nie ustrzelisz zająca, jak śrutu w naboju nie będzie. Stara prawda myśliwych i tutaj się sprawdza. Zaczyna się od badania nasienia u kandydata na ojca, bo to podstawa. Pamiętaj, powinnaś mieć śluz, być wilgotna, to pomaga plemnikom przeżyć.