Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynkaa95

Mój chłopak nie zmienia codziennie bielizny

Polecane posty

Gość Blondynkaa95

Ostatnio zorientowałam się, że mój chłopak nie zmienia codziennie bielizny. Nie mieszkamy razem, mieszka 50km dalej, więc też nie przyjeżdża codziennie. Zmienia bokserki co 2-3 dni po kąpieli. Czyli tez nie kąpie się codziennie :/ jak spotykamy sie w te dni, kiedy nie bierze kąpieli to czuć. A jak juz dochodzi do czegoś więcej i zdejmuje gacie to od razu czuje taki charakterystyczny zapach. Nie wiem czy skarpety zmienia codziennie... czy to normalne? Chciałabym z nim o tym pogadać, ale nie wiem jak

Gość gość
Od was tez smierdzi rybą.

Gość gość
Rzuć brudasa

Gość gość
Normalny facet. Ja zmieniam gacie co 2 dni, bo nie mam na tyle gaci, aby zmieniać je codziennie. Kąpie się cały raz może na miesiąc, obmywam się codziennie, tzn pachy i te inne sprawy. Wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Skarpetki za to zmieniam codziennie, bo bym nie wytrzymał w tym smrodzie.

Gość gość
Ale brudasy. Gacie i skarpetki zmieniam codziennie bo brzydzę się zakladać drugi raz te same. Co to za problem mieć 7 par majtek? Prać można przecież raz w tygodniu jak się uzbiera.

Gość gość
:D ale polewka z tych co się tak rzucają :D pelikany

Gość gość
wstydziłabyś sie uprawiać seks w tak młodym wieku

Gość gość
Nie mogłabym być z takim. Codziennie trzeba się obmyć i zmienić bieliznę. Jeśli tego nie robi to to jest brudas, tak już ma. I jak tu się kochać z takim człowiekiem? Obleśne. Zmień chloapaka, chyba ze Ty jesteś taka sama i styczność z woda Cię boli.

Gość gość
Autorko jak byłem na swojej działalnosci miałem czas na sport to kąpałem sie 2 razy(a jak basen był jeszcze to 3-4) dziennie i 2razy dziennie zmieniałem bielizne na czystą.

Gość gość
Miałem przyjaciółke,znajomosc na odległość-5h jazdy samochodem.kąpałem sie przed samym wyjazdem a jak dojechałem nie miałem odwagi na sex oralny bo uważalem że już nie jestem świerzy.