Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko na wakacjach a my siedzimy w domu i zamulamy

Polecane posty

Gość gość

czuje sie stara babcia

Gość gość
parke poszukajcie do wyrka

Gość gość
Chyba żartujesz... Ja jestem tydzień sama, bez męża i dzieci i żyć nie umierać:-) Mimo, że mam fajną rodzinkę, ale i niezły kocioł. A tak- zakupy, czytam, oglądam filmy, fryzjer i inne pierdoły. Nikt nie bałagani i nie muszę gotować! A za tydzień będę sama z mężem i też będziemy mieli co robić- odrobimy zaległości wyjściowo-kulturalno-erotyczne ;-)

Gość gość
u mnie nie ma gdzie wyjsc.a auta nie mamy bo tak to juz dawno by mnie w domu nie bylo.

Gość gość
zazdroszczę :) chciałabym tak pozamulać ;) moze nie za długo,ale tak chociaż kilka dni...

Gość gość
na chwile tak ale nie caly czas.

Gość gość
wszędzie si emozna dobrze bawic... ja dzis jechałam do castoramy, bo mieli wyprzedaz... i na przystanku stoi taka parka, gosc z dziwnymi oczami, pił piwo, i sie głosno darł, tzn mówił, ale tak ze wszystko było słychac.. do swojej laski krzyczał ze go zamkneli, ale że go zamkneli w celu ustalenia miejsca jego pobytu (?) ... widac chyba swiezo z pierdla wyszedł.. Byli z taka mała słodką dziewczynka gdzieś 4 letnia, co sobie spiewała na przystanku... Mamusia do niej zeby była cicho, a on ze jej zaraz zaklei buzie tasmą, jak to mówił- robiłem z moim synem... Potem ja dalej straszył, i gadał jakies bzdury, amiędzy tym c***je i k***y sie sypały i mądrosci zyciowe... Nawet chyba nie był jej ojcem, bo mówił o sobie do tej dziewczynki "wujek"... Wsiedli , a cały przystanek ich potem komentował

Gość gość
Zróbcie sobie kolejne dziecko jak wam się nudzi.

Gość gość
to juz wogole zycia bym nie miala.

Gość gość
Ja lubię mieć czasami właśnie to poczucie - że nic nie muszę, że nic mi nie wisi nad głową i mogę zwyczajnie robić co mi się żywnie podoba - włącznie z siedzeniem na d***e i np. pisaniem na kafe :P

Gość gość
ale nie caly czas. czyli dzien w dzien. kazdy weeeknd w domu. tzeba gdzies pojechac zmienic otoczenie. to jest potrzebne.

Gość gość
21;10 Nie kumam o co kaman??? Trzezwa jestes?