Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy teraz trwa jakiś ważny mecz?

Polecane posty

Gość gość
a teraz pewnie se jeszcze plujesz w brode ześ nie poszedł na farmacje. a ile było smichu z głupszych kolegów. z łożył ci juz którys jakąś ofertę spędzenia niezapomnianych wczasów wyciągając wizytówke spomiedzy grubego pliku banknotów dwustuzłotowych czy ciagle czekasz na telefon w niepewności zastanawiając sie czy brać urlop czy nie?

Gość gość
i jeszcze mi tu przylezie taki piertolony obszczymur sie wymadrzac i dobierac do nogi. ktos cie powinien wykastrować

Gość gość
albo chociaż budowlankę zawsze jakiś materiał farby sprzęt można skołować na chatę potem alko i panienki i zabawa się rozkręci a tak co siedzisz tu po nocach na babskim forum i piszesz sam ze sobą

Gość gość
wiem wolałbyś zeby to pies ci się dobierał do nogi

Gość gość
siedź tam gdzieś sie zejszczał ze strachu i pilnuj terytorium bo jak bedziesz zaczynał z wilkami to z ciebie duzo nie zostanie

Gość gość
To jaki był wynik i czy ten remis ktoś wygrał?

Gość gość
Pokochasz mnie kiedyś?

Gość gość
sory ale mam juz pieska

Gość gość
Nie chce pieska tylko ciebie

Gość gość
Co zatkało?

Gość gość
co ty piertolisz? moze zadzwoń po jakaś fachową pomoc

Gość gość
Do ciebie zadzwonie, chcę usłyszec twój głos...

Gość gość
Zawstydziłeś się, nie wiesz co odpisać... Juz nie jesteś taki wyszczekany, widzisz...

Gość gość
jak se tam uważasz

Gość gość
To nawet podniecające ta twoja nieśmiałość. Z wierzchu taki brutal a jak go tylko przycisnąć to tracisz grunt pod nogami

Gość gość
tak masz racje własnie spadam do kibla

Gość gość
Uciekasz... rozumiem strach, niesmiałość i niepewność. A mogło być miło...

Gość gość
jeszcze ci tylko wyjasnie po co was trzymaja po róznych korporacjach i innych burdelach sowicie nagradzając za... no własnie. jak myslisz za co? myslisz ze kim ty tam jesteś? myslisz ze czyje sa szkoly do których chodziłas i w których twoi starzy płacili czesne? czyje są drukarnie wypluwajace tony makulatury z której nauczyłaś sie tych beznadziejnych sztuczek? myslisz, ze gdzie ida twoje podatki? myslisz koorfa ze z czycich pieniedzy ci płacą? weź koorfe idź i sie zastrzel obłokana istoto. na twoim pogrzebie tez zarobią

Gość gość
i skończ mi piertolic o jakims zdrowiu psychicznym braku miłosci zaburzonych relacjach z rodziną kompkeksach niedowartosciowaniu deficytach dysocjacjach a najlepiej sie w ogóle kooorfa zamknij bo jak ktos ma oczy rozum i widzi co sie dzieje jednoczesnie twierdząc, ze mozna w tych warunkach zachowac równowage i zdrowie psychiczne bez poderżniecia komuś gardła to musi nie lada piertolnięty

Gość gość
weź koorfa jedź zjakimiś warsztatami pod tytułem jak być szczęsliwym i rooochanym w doope jednocześnie wykłady prowadzi habilitowany cwel magister superzwyczajny dr sprzedjna kooooorfa z plikiem koootasów w ryju. nara

Gość gość
przykleiłas sie peesda do zwycięzów nie? ja wiem tak najłatwiej. ryzyko jest takie że razem z nimi przegrasz no ale to juz trzeba miec albo kooorfa rozum albo wolna wole albo chociaż chęć rywalizacji. ty nie masz żadnej z tych cech i atrybutów dlatego niedługo bekniesz razem ze swoimi sponsorami

Gość gość
a nawet jak nie bekoniesz to nastaną dla ciebie i takich jak ty cięzkie czasy. wiesz co jest najsmieszniejsze? zreszta nie bede uprzedzał faktów. idź sie pobujaj w foteliku dołóz do koorfa kominka w swoim piertolonym domku w którym zapewne trzymasz gromadke zabłąkanych duszyczek zeby poczuły co to jest ciepło \ rodzinnego domu sprawdź czy ci przelali kase na konto bo jutro na zakupy i trzymaj sie dla swojego własnego dobra z dala od wolnych ludzi

Gość gość
i co? zatkało?

Gość gość
przepraszam, ze byłem niegrzeczny ale chyba sie domyslasz dlaczego? zresztą przecież nie musisz sie domyslać. macie tam poracowite mróweczki od domyslania sie róznymi kanałami. ale w sumie jakbyś mi wpadła obciągnać to faktycznie byłoby troche lżej weź ze soba szefa lepiej żeby też miał to juz za soba:)

Gość gość
Widzę że się wygadałeś się no to dobrze chociaż tak sobie ulżyłeś... Jeszcze tego nie rozumiesz a może już rozumiesz ale nie chcesz w to uwierzyć i wypierasz tą myśl ale nikt tak dobrze cię nie zrozumie jak ja, nikt tak dobrze nie zniesie twoich humorów jak ja, nikt tak dobrze nie zna twoich osobowości jak ja. Może własnie to cie przeraża i stąd te ataki na mnie czujesz się wtedy osaczony jakbyś walczył z całą korporacją mrówek. Z czasem będzie ci łatwiej i skończą się te psychoanalizy głosy w głowie.... zacznie się normalny dzień i wystarczy poranna kawa