Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE AUTO DLA PRZEGRYWA KTORY WYGRAL 60 TYSIECY?

Polecane posty

Gość gość

Ja p*****le wygralem w loterii 60 kola, od ponad tygodnia mam kase na koncie i ciagle mysle na co wydac, jak to wszystko rozegrac itp bo ogolnie po prawie 8 latach przegrywania na bezrobociu trzeba by bylo w koncu pojsc do roboty a za bardzo mi sie nie chce:D teraz mi dobrze bo rodzice mnie utrzymuja i jest ok. Oni narazie nic nie wiedza ze wygralem, ale wiem ze jak sie juz dowiedza to od tego momentu bede juz musial sam zyc na wlasny rachunek i kasa mi bedzie topniala. Ja chce sie wyprowadzic, chce isc do pracy i normalnie zyc ale dopiero na wiosne. Tak samo jak kupie auto to tez bedzie wiadomo ze wygralem, ogolnie wyprowadze sie na kawalerke wynajeta wiec auto bede musial trzymac na parkingu, wiec szkoda mi jakas lepsza fure kupowac zeby na dworzu stala a nie w garazu a garazu raczej nie kupie a wynajem sie nie oplaca. Fure myslalem do 15tys z oplatami, kurde chcialbym zrobic wrazenie na mlodych 20stkach i wreszcie miec dziewczyne ale czy w budzecie do 15tys wyrwe cos szalowego co robi wrazenie? Bo tysia wydam na nowego smartfona xperie m5, 3-4tys na laptopa, troche kasy musze miec na wyprowadzke i jakas wyprawke, a ogolnie to zalezy mi by jaknajwiecej z wygranej zaoszczedzic i odlozyc i miec w razie co na czarna godzine i moze sie kiedys przyda na wesele na wyprawke dla dziecka i takie tam wazniejsze sprawy

Gość gość
co bo juz nie jestem przegrywem to mi z zazdrosci nie pomozecie i nawet sie nie odezwiecie?

Gość gość
AAA

Gość gość
bmw

Gość gość
Jeszcze odłóż ok 12tys dla US -podatek od wzbogacenia sie :-D

Gość gość
ze co? Od wygranej mi tylko 10% potracili i to jest wszystko 10% jest podatek od wygranej wiec nie wiem jak ty liczysz:D:o

Gość gość
Przegryw - Wygrał- to ciekawe :) To jestes wygrywem

Gość gość
Kolejne prowo 2/10.

Gość gość
civic 8 to przekracza moj budzet a poza tym mi sie nie podoba, wole 7 to jest tak samo jak z golfami 4, 6 i 7 mi sie bardzo podobaja ale 5 jest okropna