Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórzy geje tak charakterystycznie mówią?

Polecane posty

Gość gość

A inni nie? Znam jednego geja, po którym nie pomyślałabym, że nim może być , a znam też drugiego i mówi bardzo charakterystycznie no takie ą ę , tak bardzo emocjonalnie , a po alkoholu wręcz zdarza mu się piszczeć. Jak to jest z tym?

Gość gość
Wydaje mi się, że to zależy od osoby :P , są różne osobowości, ale coś jest w tym "gejowskim głosie" . U mnie w szkole jest taki koleś takie no och ach ą ę jeszcze dodać do tego taką gestykulacje rękoma i ogólnie ruchy to widać z daleka, że gej.

Gość gość
bo im się w łepetynach poodpie***ło i chcą być bardziej dziewczęco niewieści niż normalne kobiety nie wiem może to w logice, jest że jak będą tacy paniusiowaci, to faceci hetero będą na niech lecieć jak na laski

Gość gość
A co do tych paniusiowatych: "ę, ą" nóżka na nóżkę, hihi śmichi, trzepotanie rzęsami, poprawianie loków i bransoletek na nadgarstkach i kostkach u nóg :/ i te słynne "no proszę ciebieee" :D k***a jakby nie oni, to połowa kabaretów nie ma skeczy

Gość gość
Bo maja kobiecy umysl każdy kto twierdzi że to niemożliwe sam sie może przekonać

Gość gość
Mózg ma wersje kobieca i męska inaczej faceci od bab by sie nie roznili. W przypadku gejow czy trans te fragmenty mózgu sa zaburzone. Oni nie udają tylko tacy są (nie wszyscy)

Gość gość
gość dziś Bo maja kobiecy umysl każdy kto twierdzi że to niemożliwe sam sie może przekonać xx ale tu chodzi o coś innego, widujesz kobiety co tak sie zachowują, takie durne ruchy robią, tak teatralnie każda czynność odstawiają, do tego ten durny akcent i nóżkowanie . Sory ale to nie jest kobiece zachowanie.