Gość gość Napisano Lipiec 15, 2017 Czy ktoś jest po? Proszę o wymianę doświadczeń, mam zabieg za parę dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2018 Ja jestem po. Chwalę sobie. Robiłam u dr Michnowskiego w Białymstoku. Myślę, że pierwsze co, to musisz iść do lekarza/kliniki, która wykonuje takie zabiegi i zrobić sobie badanie wstępne, i to lekarz Ci doradzi, czy w ogóle możesz mieć korekcję, a jeżeli tak - to w jaki sposób. Potem dopiero się zastanów, czy na pewno chcesz zrobić. Ja przeszłam zabieg bezboleśnie i za 2-3 dni już widziałam normalnie i OSTRO.! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Usermek Napisano Listopad 9, 2018 Jeżeli jesteś pewny/pewna, że chcesz się poddać operacji to polecam iść do specjalisty! Doktor Michnowski w Białymstoku się w tym specjalizuje i jest dobrym specjalistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oczka6 Napisano Listopad 11, 2018 Ja nie byłam, ale moja znajoma była jakiś czas temu u Michnowskiego w Białymstoku. 3-4 dni dochodziła do siebie po operacji i widziała już ostro. Do tej pory nie może się nachwalić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ratata21 Napisano Listopad 15, 2018 Dr.Michnowski zajmuje się takimi rzeczami w Białymstoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalDrozd 0 Napisano Grudzień 20, 2020 ja polecam Optegrę - doskonale pomagają...rozmowa kwalifikacyjna trwa długo ale dzięki temu wiedzą dobrze jak pomóc i jaki zabieg będzie najlepszy! ja jestem pod wrażeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach