Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grotka

Tabletka PO w 8 dniu cyklu

Polecane posty

Gość Grotka

Cześć dziewczyny , jestem w ogromnym stresie..... Proszę odpowiedzcie mi rzetelnie na tą sprawę... Otóż w 8 dniu cyklu kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia, nie wiem o mu strzeliło do głowy ale skończył we mnie. Po 5 godzinach biegania znalazłam w aptece Ellea One. Zażyłam ją po paru dziesięciu minutach. Boję się że może być już za późno i dojdzie do zapłodnienia... Czy któraś z Was miała podobną sytuację, czym to się skoczyło? Dziękuje za każdą poważną odpowiedź. Dodam,że mam nie regularne cykle.. ostatni zaczął się po 27 dniach..

Każdy stosunek bez zabezpieczenia może skutkować ciążą. Stosunek przerywany nie jest skuteczną metodą antykoncepcji. W przypadku przyjęcia tabletki dzień po w ciągu 24h od niezabezpieczonego stosunku jej skuteczność wynosi 97,9% (średnio 2 kobiety na 100 mogą zajść w ciążę mimo przyjęcia tabletki). Po zażyciu ellaOne okres może pojawić się w terminie, później lub wcześniej niż zazwyczaj, po pojawieniu się miesiączki będziesz wiedzieć, że tabletka zadziałała.

Gość gość
Po co się ****asz