Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Pań które jeansy wybrać, w którym będę wyglądał bardziej męsko

Polecane posty

Gość gość
Który z tych trzech typów najlepszy do jasnej który do ciemnej koszulki. Dodam iż mam 190 cm wzrostu , 86 kg wagi, mam 23 lata i płaski tyłek jestem brunetem o niebieskich oczach i niezbyt ciemniej karnacji a więc prosze o pomoc 1 czy 2 czy 3 który z tych typów Licze na subiektywne rzetelne opinie mogą być negatywne

Gość gość
We wszystkich będziesz wyglądał jak p***a. Kto to widział żeby facet zakładał na siebie coś takiego. Facet to ma być facet proste Jeansy albo ciemne albo troche jaśniejsze. A ty wybierasz wszystko co jest oczojebne jakieś przeszycia, odcienie, wytarcia, ludzie cuda niewidy. I wszystko po 200 zł jak ci na takie g****o kasy nie szkoda.

Gość gość
1 najlepsze,

Gość gość
Niech cię ręka Boska broni tak sie ubierać

Gość gość
gustu nie masz a spodnie to w 2000roku chadzali w takich geje jeszcze włosy na żel w formie jeża plus kolczyk w uchu xD

Gość gość
Typowa wieś, aby się odznaczać aby się świecić. Spodnie widoczne muszą być z 200 metrów. Jeszcze najlepiej jakaś jasna koszulka lamerski pasek do spodni jasne buty, i żel no i już wieś tańczy i śpiewa

Gość gość
diskopolo i bmwica

Gość gość
Rurki oczywiście. Do tego zrób sobie koczek na głowie, zrzuć kilkanaście kilogramów, jakiś szaliczek na szyję i proszę bardzo. Wyglądasz jak prawdziwy samiec alfa.

Gość gość
rurki są fajne jak facet jest proporcjonalny i ma proste nogi

Gość gość
23:42 Nie facet, tylko pedał. Tylko pedały chodzą w rurkach.

Gość gość
Kurwa to nie są aż takie rurki może te 1 będą dobre? Nie ma mi kto doradzić

Gość gość
gość dziś pewnie nie masz dziewczyny

Gość gość
facet idź z koleżanką ewentualnie z matką do sklepu i ci pomoże twoje propozycje to zwyczajne bezguście

Gość gość
Nie mam dziewczyny i nie ukrywam że gdzieś mam obrazki z dzieciństwa jak ludzie z przełomu XX/XXI wieku się ubierali. To zawsze były adidaski i wyraźiste spodnie

Gość gość
Kup klasyczne ciemnoniebieskie dzinsy albo granatowe, poważnie. Gładki kolor, bez przetarć, bez dziur i dziwnych ozdobników. Zwłaszcza że chcesz wyglądać męsko. Te spodnie ze zdjęć to jeszcze ujdą nastolatkom ale nie dorosłemu chłopakowi, który aspiruje już do mężczyzny. Młodość wszystko tłumaczy, ale już nie jesteś nastolatkiem. I nie kupuj spodni na allegro, za dużo ryzyko, ze nie będą pasowały. idź do zwykłego sklepu.

Gość gość
spodnie trzeba przymierzyć w sieci się nie kupuje zwłaszcza ludzie niedoświadczeni którzy nie wiedzą czego chcą i w czym im dobrze poza tym ów pan na filmiku jest fatalnie ubrany

Gość gość
Na tym filmie Mateusz Borek wybrał jasne ciuchy więc jasne spodnie. Ale i one są klasyczne, bez na przykład naszywek, przetarć i zbędnych ozdobników. Jeśli chcesz nosić koszule do gładkich spodni i adidasów to ok, może tak być. Ale zrezygnuj z ozdobników gdziekolwiek, czy to na spodniach czy na koszuli.

Gość gość
Mateusz Borek gada o sporcie to musiał się ubrać na sportowo :D może ta koszula to miała być sportowa elegancja ? :D Tak czy siak - ujdzie. dobrze, że nie miał poszarpanych pęknięć na kolanach :D

Gość gość
gość dziś Dokładnie no autor ma 22 lata to nie jest jeszcze dużo. Wręcz mało. Ale jeśli ktoś studiuje już jakiś poważny kierunek lub chodzi do poważnej pracy czy myśli poważnie o życiu to wypadałoby też i wyglądać poważnie a nie jak za przeproszeniem podlotek z wiejskiej dyskoteki z lat 90 tych bo te spodnie idealnie do takiego obrazu pasują. Jak ja nienawidzę jak faceci mają jasne spodnie, przetarcia, jakieś cuda żeby się odznaczać. To jest szajs i kicz. To tak jak nie wiem żel i solarium, albo tribal na ręce. Moda sprzed 20 lat z dyskotek na wsi. Dzisiaj już każdy stawia na prostote i szyk. Ja wiem że współcześni młodzi to sa mocno cofnięci w rozwoju. Dzisiejsi nastolatkowie słuchają disco polo i sa z tego dumni u mnie w bloku mieszka taki jeden. Jak puści Ruda tańczy jak szalona to cały blok go słyszy , no i bądź tu człowieku pozytywnie nastawiony do młodego pokolenia

Gość gość
kup sobie coś takiegowww2.hm.com/pl_pl/productpage.0492161001.html#Niebieski%20denim

Gość gość
Dzięki wszystkim za rady i opinie. Będę się nimi sugerował. Nie mam kobiety, mój wzór to tak jak wspominałem kuzyni z lat 2000 kiedy sie ubierali w takie spodnie. No fakt że dzisiaj już mało kto coś takiego nosi. CHociaż te przetarcia łatki dalej są modne Dzięki jeszcze raz

Gość gość
Borek od zawsze był synonimem kiczu, Jak może wyglądać fajnie facet w średnim wieku pokazuje smokowski, gładka koszula ciemna, spodnie szykowane i eleganckie wszystko na swoim miejscu. Borek ? JAK ZAWSZE kicz i wieś. Żel, Jasna koszula w kratę, jasne spodnie, buty białe naieczki, do tego zegarek na bransolecie który się świeci jak psu jaja Facet lat 43 Matko Jedyna!

Gość gość
Fatalny masz gust.

Gość gość
Nie słuchaj zacofanych kobiet 1 są fajne bierz je

Gość gość
kobiety sie fatalnie ubierają jak typowe dupadajki z lat 90

Gość gość
1. Nigdy nie kupiłem dobrych jeansów poniżej 500 PLN 2. Spodnie trzeba przymierzyć koniecznie.

Gość gość
Klasyczne dżinsy są wiejskie, nie modne jedynie możesz być pośmiewiskiem wśród ludzi.

Gość gość
Do 23:57 A co mają spodnie do męskości? W takich klasycznych bedzie wyglądał jak c***a czy wiejski Zenek z lat 80