Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetow

Polecane posty

Gość gość

Panowie jesli szukacie sobie dziewczyny to wiadomo najpierw zwracacoe uwagę na wygląd bo zeby chcieć kogoś poznać to musi najpierw przyciagnac uwagę. I tu moje pytanie. Powiedzmy ze bardzo podoba sie Wam jakas dziewczyna z wyglądu. Moze najpierw chodzi Wam o seks. Pózniej ja poznajecie i okazuje sie ze jest moze nie idiotka ale głupiutka bo młodziutka na przykład. Czy w takim razie poza tym seksem będziecie próbowali ja poznać mimo tej głupotki czy jednak odpuszczaciw bo wolicie jesli dziewczyna jest jednak mniej niż bardziej głupiutka

Gość gość
to zależy w jakim jest wieku ta dziewczyna

Gość gość
Potrafisz skleić parę zdań to chyba nie jest tak zle. :D

Gość gość
Tu nie o mnie chodzi. Ja wiem ze jeszcze ze mna nie najgorzej :D w jakim wieku? Nie wiem. Powiedzmy przedział 20-25

Gość gość
to dałbym jej szansę, to że jest "głupiutka" to nie znaczy, że nie może być wartościową dziewczyną, poza tym najpierw trzeba dobrze poznać, a potem oceniać, bo czasami te głupiutkie okazują się mądrzejsze od tych mądrych

Gość gość
Głupie dziewczyny odrzucałem zawsze, nawet gdy były bardzo ładne. Dla mnie dziewczyna musiała być mądra i zgrabna. Gdy do tego była jeszcze ładna - to została moją żoną. Niedługo 30 rocznica naszego ślubu :-)

Gość gość
a to szanowny Pan co porabia nocami na kafeterii po trzydziestu latach szczęśliwego pożycia?

Gość gość
gość dziś W moim wieku czasem nie jest łatwo zasnąć...

Gość gość
głupiutka dziewczyno, zwracając się do mężczyzn nie nazywaj ich facetami. masz się zwracać Panowie. ew. Bogowie

Gość gość
Jaśnie Władcy tez moze być? :) rozumiem ze raczej na życie mądry Jaśnie Pan ( :) ) wybierze dziewczynę mądrzejsza ale ja pytam typowo pod układ seksualny bez angażowania sie w zwiazek

Gość gość
Mimo wszystko uwibi bystre, wiedzace czego chca...nie ma wiekszej przyjemnosci od spelnienie z kobieta znajaca swoja wartosc i majaca pewnosc siebie...

Gość gość
nie Jaśnie Panowie, nie kpij głupiutka dziewczyno. głupiutkie nie nadają się do seks układu. seks można mieć i z głupią, wystarczy włożyć, ale do seks układu trzeba się już postarać i mieć fantazję, czyli jakiś rozumek

Gość gość
Nie kpię. Pytam bo mi jako dziewczynie zawsze wydawało sie (z góry przepraszam za takie podejście) ze jesli mężczyzna chce seksu to mu właściwie jest wszystko jedno czy dziewczyna bedzie inteligentna czy głupiutka

Gość gość
Mi jako facetowi nie jest wszystko jedno...inteligentna kobieta to wyzwanie i to kreci najbardziej!

Gość gość
to wy tak macie względem mężczyzn, byle hajs się zgadzał. x głupiutka dziewczyno

Gość gość
Ja w sumie sama nie wiem czym soe kieruje w wyborze mężczyzny. Musi zaskoczyć. Zawsze twierdziłam ze podobają mi sie blondyni a ostatni związek był z brunetem jesli chodzi o wygląd zewnętrzny a wewnątrz roznie z tym bywa. Ja raczej nie zwracam dużej uwagi na pieniądze moze dlatego ze sama je mam ale wolałabym jednak mężczyznę pracowitego niż lenia. A gdybym szukała kochanka chyba wygląd zewnętrzny odgrywałaby największa role chociaż macie racje, wolałabym faceta pewnego siebie z rozumem niż głupiego aroganta...

Gość gość
Jestem pewny siebiebi przekonany, ze oczarowałbym Cie do granic wytrzymałosci i pragnełabys mnie niczym zakazanego owocu...

Gość gość
Inteligetna kobieta nie bedzie w seks ukladzie. To ze niektorym facecikom wydaje sie ze "byli" z taka tylko swiadczy o ich glupocie

Gość gość
Jasne, inteligentne kobiety nie potrzebują sexu, nie idą na żaden układ, jeśli sex to tylko z mężem dla potomstwa, tak? To że nikt nigdy cię nie chciał teraz przerabiasz na pozytyw że niby inteligentną jesteś?

Gość gość
Powinniście się podpisywać "33 lata, bezdzietna, 8 lat bez związku" i od razu wiadomo dlaczego taka a nie inną wypowiedź.

Gość gość
wyglądem przyciągnie a charakter zatrzyma