Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim_pytający

Kłamstwo i nijak przetłumaczyć...

Polecane posty

Gość Pseudonim_pytajacy
"Idz sie leczyc" - rozumiem, ze do Ciebie? I nauczyc sie ludzi wysylac do lekarza jak czegos nie rozumiem? Nauka lenistwa i wygodnictwa? Dziekuje za checi.

Gość gość
Te które wymieniasz wydają się mało niewiarygodne. Stać cię na szczerą i krótką odp ?

Gość gość
Autorze ty jesteś tak muuuundry, że nie warto z Tobą dyskutować. Pojadles wszystkie rozumy.

Gość gość
Mam 48 lat i jestem wdowa od ponad dwóch lat. Mój mąż był miłością mojego życia. Nie marzy mi się romans z zonatym. Zastanów się zanim wysnujesz kolejne teorie

Gość Pseudonim_pytający
Czyli wszystko co powiedzialem sie zgadza ale malo kto powiedzial Ci to wprost i w twarz, prawda?

Gość gość
Nic się nie zgadza . A Ty chyba nie potrafisz czytać . Ale to nie mój problem.

Gość gość5555
Kobieto ty mu nie tłumacz nic i tak nie dotrze. TePa egoistyczna pala z niego.

Gość Pseudonim_pytajacy
Po prostu smutna, 48 letnia egoistka ktora potrafi tylko i wylacznie czegos chciec lub nie. <---- Czego chcesz? Przez to samotna, swiadoma ze robi zle ale to co potrafi to tylko klocic sie. <--- Bo?

Gość Pseudonim_pytajacy
"tepa egoistyczna pala" - kolejny ktory ma sie za kogos innego?:) Sadzisz ze powiedziales to o kims innym niz o sobie?

Gość gość
Egoistka ...bo nie chce zonatego? Ty się dobrze czujesz autorze. A jego żona?

Gość gość
Autor uważa, że jak chłop chce, to baba musi się zgodzić :D Szkoda strzępić klawiatury, widać, że nie ma wszystkich po kolei.

Gość gość5555
Robi źle, bo nie wchodzi w romans :-D pierwszy raz czytam coś takiego na kafe. Powinna mu obciagac, wtedy nie będzie egoistka. Ty nie jesteś tępy, tylko chory psychicznie :-(

Gość Pseudonim_pytajacy
Wiesz co znaczy szacunek do uczuc? Rozumiesz slowo szacunek czy tylko ogladalas je w filmach? Zdajesz sobie sprawe co znaczy szanowac kogos albo czyjes uczucia? Twoj post jednoznaczenie pokazal, ze nie rozumiesz o czym mowa. Wszystko przed Toba.

Gość gość
I powinna zaraz drugiego chłopa poszukać, przecież wdowa być to egoizm.I smutna też nie może być, to nic że męża straciła. Kreatyn kompletny z autora.

Gość gość
Szacunek do uczuć...czyich? Pytam o to? Zonatego fagasa, który chce się zabawić na boku ? A czy on szanuje swoją żonę, jej uczucia ?

Gość Pseudonim_pytajacy
Może sie uzalac nawet i 15 lat - tylko teraz pytanie kto naprawde dziala w jej interesie. Na przyklad ja ktory koncentruje ja na czyms innym czy Ty - koncentrujac ja na smutku.

Gość Pseudonim_pytajacy
Do wlasnych uczuc. Tylko do nich ma się dostęp. Tak jak szanuje sie siebie tak i innych sie szanuje.

Gość gość
Człowieku gdzie ja napisalam , że koncentruje się na smutku. Nie rób mi psychoanalizy,skoro mnie nie znasz. Mam świetne dzieci, fajna pracę i przyjaciół. I szanuję swoje uczucia....dlatego nie wchodzę w toksyczne relacje. Ten ktos ma obsesję na moim punkcie.

Gość Pseudonim_pytający
Nie ma goniącego bez uciekającego. Jedno napędza drugie. Po prostu nie rozumiesz co robisz.

Gość gość5555
Chłopie skup się na swoim zdrowiu psychicznym.Ludzie cie zjechali więc czepiles się kobiety i ja obrazasz? Gentelman za 5 gr.Przepros ja !!!

Gość gość
Nie karmcie trolla:) Albo nie napił mocno, albo naćpał, albo jest skrzywiony z natury.. Z takimi osobami się nie rozmawia, ignoruje, mądra ta dziewczyna, która go odtrąciła i każda następna..

Gość gość
A słyszałeś o stalkingu? Byłam już z tym na policji. Zresztą po co ja usiluje Ci cos wytłumaczyć. Przeciez to moja wina , że sobie uroił miłość.

Gość Pseudonim_pytający
Ludzie zjechali sie sami - mi tez jest przykro, ze to sobie robią. Smutne. Mowilem - bardzo ciezko musi sie im zyc. Co do kobiety - przeciez to Ty ją wyśmiałeś (aś), nie ja. A gdyby faktycznie poszła i obciągnęła i weszla w romans jakis to kim by sie dla Ciebie stala? Po Twoim poscie wynika, ze zerem. I kto ja obraza?

Gość Pseudonim_pytajacy
Opowiedz o tej historii ze stalkingiem. Tylko najlepiej od poczatku. Co to byla za historia?

Gość gość
Niestety, ale musze sie zgodzić z wiekszością, ktora uważa, ze powinieneś dać jej spokój. Dziewczyna kłamała, wyszło na jaw - ja w tym momencie bym dała sobie spokój i zakończyła znajomość. Sama zreszta to przeszłam, dawno temu, gdy byłam bardzo młoda - pisałam z pewnym chłopakiem, sam powiedział mi, ze ta pisanina to była dla niego zabawa - na co ja olałam temat, po latach sie z tego śmieje. Nie liczyłam na żadne wielkie przepraszam. Tak sie kończy takie sprawy, a na przyszłość jest sie mądrzejszym. Lepiej daj spokój nim łaska Cie oskarży o prześladowanie. Gdybym była nia, a ty przyszedłbym do mnie pod prace, to bym zrobiła dym, ze to zboczeniec, ktory nie chce mi dać spokoju:O

Gość Pseudonim_pytający
Czyli byś kłamała. Kwalifikujesz sie wiec pod 90% odpowiadajacych w tym wątku. Straszne.

Gość gość
A ty Autorze umiesz odp na pytania czy tylko osądy rozdajesz ? :) Pytanie o prawdziwe intencje pozostaje bez odp a miało być krótko i szczerze. Jako walczący o szczerość w necie nie powinno ci to nastręczać problemu. Te podane są mętne :)

Gość Pseudonim_pytający
Intencja została podana. Przeprosiny oznaczają uświadomienie sobie zlego postepowania. To wszystko. Temu służą przeprosiny:)

Gość gość5555
A wiesz co to ironia ? Jak widać nie ! A taki madrala z ciebie