Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwieść chlopaka przez internet?

Polecane posty

Gość gość

Pisze z pewnym chłopakiem od niedawna i zaczelam cos do niego czuć nigdy nie mozemy sie nagadać codziennie do mnie dzwoni kilka razy i duzo piszemy wiem ze to moze głupie ale nie jestem dziewczyna która lata za ludźmi ale ta osoba mnie jakos dziwnie urzekła kocham jego głos jest taki spokojny ale też ma takiego zadziora XD nie wiem jak to inaczej nazwac po za tym pierwszy raz spotkalam kogos z kim sie tak dobrze dogaduje gdy rozmawiamy jestem w 100%sobą nawet w swoim poprzednim w związku tak nie mialam ale ten chłopak z którym teraz pisze mówi że chyba niedługo bedzie w zwiazku ze swoja przyjaciółką wspominał o niej ze 3razy powinnam dac sobie spokój czy może poczekać? Nie wiem co mam robic w tej sytuacji jest rok starszy a ja mam 19lat prosze o jakies rady szkoda mi tego polubilam nasz nocne rozmowy mimo ze nie bylo ich za wiele zawsze go tak zagaduje ze siedzi zbyt długo dwa razy mi uciekl wczesniej bo byl naprawde padnięty i nie mial nawet siły sie smiac prosze doradźcie cos dziekuje za rady

Gość gruszczyński
zmęcz sobie gruchę to ci się odechce chłopaków

Gość gość
dziwny to koleś co leci na dwa fronty. bajeruje ciebie online a w realu dyma koleżanke i chce z nią budowac zwiazek. hmm.

Gość gość
Spotkaj się z nim i stwarzaj pozory ze to on ciebie do łóżka zaciągnął a nie ty jego

Gość gość
No wpadłaś, zakochałas się, a koleś niestety leci na dwa fronty.