Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO PROKURATORZY, SĘDZIOWIE, POLICJANCI ŁAMIĄ PRAWO

Polecane posty

Gość gość

i nie ponoszą za to żadnych konsekwencjii, a jakiś nieszkodliwy troll internetowy już tak? nierozumie tego...

Gość gość
Zycie :-)

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Nieszkodliwy troll? A kto pisał o gwałceniu dzieci? Kto pisał że kobieta jest gorsza od psa i że jest niżej w hierarchii od psa? A kto pisał? Ja? Ps kobieta jest gorsza od psa? To dlaczego kobieta cie trzymała w łonie matki i cie urodziła? A to że kobieta to taki sam człowiek co ty o ile nim Jesteś nawet badania dowiodły że kobieta intelektualnie nie różni się od mężczyzny i może być podobnie albo bardziej inteligentna?

To ja cie podpieeprzyłem autorze na policję jak pisałeś o gwałceniu dzieci i to że była u ciebie policja i że będziesz mieć sprawę w sądzie zawdzieczasz to tylko i wyłącznie mi i podziękuj mi za to

Gość gość
Ty od Namysłów, notabene g*******e piwo robicie, masz mózg czy pod twoją skorupą nic nie ma. Od pisania i wyzwania daleka drogą do czynów. Wpierw trzeba udowodnić , a potem aresztować. Tym różni się demokracja od totalitaryzmu i zamordyzmu. Pewnie pis nam to zafunduje.

Gość gość
@12:05 "dziękuję"...

Gość gość
@12:03 a dlaczego w islamie to wszystko co wymieniłeś funkcjonuje i nikt nie robi z tego afery? mało tego... rządy Niemiec, Francji, Holandii, Belgii, Skandynawii itp. chyba chcą tego samego skoro tak chętnie przyjmują do swoich krajów ludzi tak czyniących, i to nie są w tym momencie już tylko ich poglądy, przekonania tylko realne działania. Tym się ja od nich różnię, że Oni (muzułmanie, islamiści,"uchodźcy") wierzą w to NAPRAWDĘ i to robią, a ja nie. Ja tylko od czasu do czasu trolluję a właściwie to trollowałem (art.200b k.k - rozprawa w sierpniu) a oni to robią naprawdę... i jeszcze są zapraszani do w/w krajów. TO JEST DOPIERO CHORE, a nie mój śmieszny trolling.

Gość gość
zapomniałem jeszcze o Wielkiej Brytanii... tam to dopiero jest sajgon z Nimi...

Gość gość
wszędzie gdzie są muzułmanie są z nimi problemy, nawet w Australii... można nie lubić polaków (osobiście nie pajam sympatią do rodaków) ale dzięki Naszej szowinistycznej postawie jeszcze nie mamy zamachów...

Maja ochrone innych zaufanych oplacocnych najemnikow oraz innych asasynow, wariatow, system manipulacji, wojsko, prochy, psychiatryki+ glowice nuklearne, gdzie za przypadkowe odpalenie odpowiada wariat tym sterujący Raj na ziemi :classic_cool::)

Ja podpieprzyłem cwaniaka 84 na policję gdy on pisał o gwałceniu dzieci Ja zadzwoniłem na policję i ja pokazałem im wpisy co on wypisuje na KAFEteria tzn przez telefon kazałem im wejść na KAFEteria forum i wpisy użytkownika gość 84 przeczytać gdy on pisał że chciał by zgwałcić dziecko i dzięki mnie cwaniak ma sprawe w sądzie

Gość gość
@12:30 odczuwasz satysfakcję?

tak odczuwam satysfakcje bo takich gnoi jak ty się tępi kretynie zero tolerancji dla pedofilii

Gość gość
@12:30 ja z konta cwaniak84 nigdy nie pisałem żadnych pedofilskich treści, ostatni raz pisałem je ponad pół roku temu w grudniu 2016 roku z takich kont jak: kozak84 gdzie wstawiłem w avatar swojego własnego penisa z nienormalnym komentarzem wiadomo jakim... oraz bentley`84 oraz bodajże gość84 z różnymi kombinacjami cudzysłowów. Z obecnego konta nigdy nic takiego nie napisałem i jak ognia unikan jakiegokolwiek propagowania czy wypowiadania się nawet, na tego typu tematy bo niewsmak mi jest abym miał postawione kolejne zarzuty zwiększające prawdopodobieństwo mojej odsiadki. TO CHYBA LOGICZNE...

Gość gość
@12:35 szczerze? gó/wno mnie to interesuje... wyłonczyłem po paru sekundach, ale może obejrzę później to się wypowiem... ustosunkuję :classic_cool:🖐️

Gość gość
up