Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszedzie presja chyba przestane chodzic do lekarzy

Polecane posty

Gość gość

Zwlaszcza do ginekologa. Ciagle musze sie tlumaczyc, ze jestem stara dziewica. Ludzie w ogole nie maja wyczucia ;/ ok rozumiem ,ze moze im byc mnie zal, ale mogliby juz sobie darowac. Co ja mam im mowic? Ze mnie nikt nie chcial? Ze jestem aseksualna? Ze wybredna? :( Jestem po 30.

Gość gość
Mozna byc w miare dobrym czlowiekiem, nie robic nikomu krzywdy, a jak sie nie ma mezczyzny, bo brakuje jakichs zdolnosci interpersonalnych, urody albo ma sie swoje zahamowania to i tak kazdy gardzi i sie dziwi :(

Gość gość
Jestes kobieta czy facetem podszywający. Sie .

Gość gość
Znalezc takiego ginekologa ktory uszanuje twoj stan a przynajmniej nie bedzie sie o tym wypowiadac. Zapewniam sa tacy

Gość gość
Kobieta ale nie mam z kim o tym pogadac, psycholog tez by mnie wysmiala. Chcialabym sie obudzic pewnego dnia i byc normalna, ale po tylu latach to juz mam zbyt duze bariery no i wiadomo jak to jest z szukaniem po 30stce. Pomijam juz, ze nie moge i tak zrobic normalnie cytologii.

Gość gość
Ja też samotna, też dziewica i czuje się jak ufo. Nigdzie nie wyjeżdżam, wakacje w domu bo nie mam z kim jechać, ani do kina ani teatru ani na imprezę :( Wszyscy znajomi mają partnerów, wielu już po ślubach a ja nigdy się nie całowałam nawet, jestem totalnym przegrywem, żyć się nie chce.

Gość gość
1

Gość gość
Jeju kobieto, lekarz sadzi ci farmazony a ty przeżywasz :D Następnym razem jak ci tak powie, to odszczeknij się i zapytaj czy nie chciałby cię rozdziewiczyć :D Efekt murowany, zamknie się i po temacie ;)

Gość gość
P.S. Masz dopiero około 30tki a jęczysz i stękasz jakbyś miała 85 lat i nigdy chłopa na oczy nie widziała :) Młoda żeś jest kobieta, weź się ogarnij, zaloguj się gdzieś na portalu, kup sobie szminkę. Tutaj ludzie cię tylko zdołują, a ty w to pewnie uwierzysz, bo łykasz wszystko jak pelikan :)

Gość gość
Kup dildo porozciagaj się tam i nikomu się nie będziesz musiała tłumaczyć. Ani lekarzom ani przyszłemu partnerowi. To chyba jedyny skuteczny sposób żeby uniknąć takich upokorzeń.

Gość gość
gość dziś Ja bym sie bala tego uzywac, z reszta ledwo mi sie palec miesci ;/

Gość gość
"Następnym razem jak ci tak powie, to odszczeknij się i zapytaj czy nie chciałby cię rozdziewiczyć smiech.gif Efekt murowany, zamknie się i po temacie oczko.gif" Chodze do kobiet, one tez potrafia byc wredne. Do faceta ginekologa sie nie wybieram.

Gość gość
Co takiego mówią te ginekolożki?

Gość gość
cos w stylu "ale dlaczego?????" albo "ale mi sie trafila pacjentka....."

Gość gość
Trzeba było powiedzieć że jesteś zakonnica.

Gość gość
Ledwo Ci się palec mieści nie z powodu dziewictwa, tylko pewnie zbyt spinasz mięśnie. Kup sobie coś takiego http://rozszerzacze.pl

Gość gość
dziwne. Ja bylam dziewicą do 24go roku zycia, lekarz nigdy nie pytal, badał normalnie przez pochwę.