Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek syna ze starszą kobietą.

Polecane posty

Gość gość

Proszę potraktować temat poważnie, chcesz napisać coś głupiego, daj sobie spokój. Paweł zawsze był bardzo spokojny, dobrze się uczył i miał tylko dwie dziewczyny, ale kilka lat temu. Dziś ma 30 lat i przyznał się, że spotyka się z czterdziestolatką. Nie komentowałam tego, ale bardzo chciałam spotkać jego nową "dziewczynę". Paweł długo zwlekał ze spotkaniem i muszę przyznać, że zaskoczyła mnie dość pozytywnie. Wygląda młodo, pracuje, jest po rozwodzie, ale bez dzieci. Nie chcę ingerować w życie syna, tylko nie chciałabym żeby nagle zmienił zdanie za 10 lat. Boje się, że pojawi się dziecko, a on nagle wybierze młodszą. Nie wiem, co zrobić.

Gość gość
A co chcesz niby robić. Tosz to Pawla sprawa a nie twoja,niech on sie glowi co na robic,to nie twoja sprawa.

Gość gość
Prowo. Pisząc o swoim synku na obcym forum, używałabyś jako matka :) zwrotu mój syn, a nie oficjelka Paweł to Paweł tamto. p.d.r.

Gość gość
Dorosły człowiek, dojrzały mężczyzna, to jego sprawa, rozumiem ze matki zawsze martwią się na zapas, ale daj mu żyć swoim życiem :)

Gość gość
Prezydent Francji ma o dwadzieścia lat starszą żonę ale ma z nią ślub kościelny . A twój Pawełek zapisał się już na zapowiedzi do kościoła ?

Gość gość
A twój syn powiedział ci dlaczego z nią jest? Bo widać że musiał mieć problem z mamusia że szuka starszej kobiety .

Gość gość
Wszystko rozumiem. Tylko niestety nie chciałabym, żeby Paweł skrzywdził tą kobietę. Jest dwa lata po rozwodzie, a jej małzeństwo nie było łatwe. Poza tym ona dość dobrze stoi pod względem finansowym, ma własny dom oraz prowadzi dwa butiki. Mój syn ma znacznie gorzej, zarabia około 4 tysięcy, a mieszkanie spłaca.

Gość gość
prowokacja smutneg9 Pawełka