Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiocia mam

zaginął kot, 3 dni go nie ma

Polecane posty

Gość kiocia mam

witam mam 5-letniego kocura , niewykastrowany, łowny przynosił nawet ptaki szczury nornice myszy żaby i inne... zawsze pilnował swoje terytorium podwórko , obce koty nie miały wstepu ,jedynie jakies kotki to czesto słyszałam jakieś miauczenia w nocy pod oknem. Od trzech dni go nie ma, bardzo sie martwie bo to łasuch i lubił sobie dobrze zjeść , nie miał źle w domu. Nie wiem co sie mogło stać , martwie sie bo bardzo sie przywiązałam do niego. Zawsze wracał po całym dniu , wieczorem był na jedzonko, a teraz tyle dni go nie ma. Mieszkam na wiosce w domu , kot wychodzący i bardzo łowny. Martwie sie czy cośmu sie stało.

Gość kiocia mam
martwie sie bo nigdy mu sie to nie zdarzyło , najdłuzej znikał na max cały jeden dzień :(

Gość gość
Nie powinno się kotów puszczać, bo tak później jest. Pewnie nie wróci.

Gość gość
moze wroci, wiele kotow wychodzi na kilka dni jak jest ladna pogoda. a na przyszlosc moze mu zainstaluj jakas karte sim w obroze lub cos, zeby mozna bylo sledzic, gdzie jest ?

Gość kocia mam
ja go nie wypuszczałam , ona sam chodzi na zewnątrz i nie śpi w domu , tylko w pomieszczeniu gospodarczym , to typowy łowca czesto chodził gdzies po krzakach , rowach , najdalej od domu do max 1km , a teraz nie ma go kilka dni. To nie jest kot trzymany ciagle w domu, to typowy dachowiec podwórkowiec, załatwiający sie na zewnątrz , jedynie posiłki jadł w domu kilka razy dziennie , to lasuch i taki grubasek. Ale nigdy nie znikał na kilka dni Dlatego sie martwie :(