Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest sens zycia z facetem ?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
zycie z facetem nie ma sensu, faceci to pasozyty

Gość gość
żaden, zgadzam się puste pasożyty...

Gość gość
Dzielenie się chwilami radosnymi jak i trudnymi, w związku powinno być tak aby oboje się akceptowali umiejąc z obu stron iść na ustępstwa, wtedy będzie długi związek i udany.

Gość gość
Nie ma sensu najmniejszego brać kolejnego, dodatkowego problemu na głowę.

Gość gość
lepiej znalezc sobie kolezanke, z faceta nie ma pozytku zadnego, sa tylko problemy, smutki i lzy

Gość gość
facetom chodzi tylko o jedno..no i syty obiad...

Gość gość
wiecej jest narzekajacy i nieszczesliwych mezatek niz singielek - to wszystko wyjascia, ze zycie z facetem niz dobrego nie daje kobiecie, lepiej olac te robaki myslace kootasem

Gość gość
gość dziś dzielic sie chwilami mozna z inna kobieta, nie dosc ze kobiety maja wspolne tematy, zainteresowania to jeszcze nie sa dla siebie takimi chamami jak faceci

Gość gość
Ja nie widzę żadnych plusów, chyba, że ktoś lubi usługiwać i mieć seks ze stałym partnerem, zakładając, że seks dla obydwu stron będzie satysfakcjonujący.

Gość gość
Gość wyżej zaraz pęknę.

Gość gość
Syty obiad zgadza się, musi zadbać o rodzinę i zapewnić status materialny dla rodziny i odpowiedzialny ale mężczyzna nie może mieć dwóch lewych rak i może tez ugotować, jak i nie być dupą i naprawić cos, mimo ze jestem mężczyzna wiem coś na ten temat, większość chłopów za bardzo poszło w gender i zbabiali, dupy wąsate.

Gość gość
Udany związek to też udany sex jak tego niema nie ma związku i kropka.

Gość gość
Nie ma sensu życie z facetem. Tylko same kłopoty. Wolę być singielka, zrazilam się do facetów i zawiodłam na nich.

Gość gość
Ja też wolę być singielką, zwłaszcza, że bardzo lubię swoje towarzystwo. Bycie z facetem kojarzy mi się z samymi kłopotami.

Gość gość
Wybierasz nie takich, takie masz szczęście towarzystwo otoczenie, zmienić, musisz znaleźć odpowiedzialnego. Ja preferuje tradycyjny podział rodziny chrześcijański, co przez lata było niszczone przez pedałów.

Gość gość
mam w/y/j/e/b/a/n/e na facetów, nie chcę być służką

Gość gość
Jaka słuzka podział obowiązków on obiera ziemniaki, a ty mieszasz w garku, on odkurza a ty np robisz pranie, jak jesteś niedysponowana, np przychodzisz z pracy a on jest poda ci jedzenie i odwrotnie tak samo jak śniadanie do łózka i wzajemnie. To muszą być relacje obustronne a nie jednostronne.

Gość gość
A ja mam męża który codziennie rano zachwyca się mym widokiem ( bez makijazu i ułożonych włosów), komplementuje mnie praktycznie codziennie, dba o mnie, pyta o zdanie w ważnych kwestiach, docenia i slucha itp. Moje zycie bez niego byloby niepełne. Btw, jesteśmy razem od 10 ciu lat. Wspaniali mężczyźni istnieją, może źle szukacie :)

Gość gość
Tez rezygnuje z faceta i malzenstwa. Nie chce nieroba w domu, nie mam zamiaru brac przykladu z naszych matek i robic za kure domowa, sprzataczke i kucharke i miec tyrana badz lenia pasozyta w domu. Facetom spieszy sie juz niektorym w wieku 20 lat do slubu, zeby miec zapewniona sluzaca do konca zycia. Te czasy na szczecie juz przemijaja, gdzie kobieta byla pod presja otoczenia, by zalozyc rodzine i urabiac sie po lokcie dla jakiegos fiuta. Jak dobrze ze kobiety zmadrzaly. Wspolczesni faceci nic nie chca i nie potrafia zrobic, dwie lewe rece, lenie, nieroby, pasozyty czekajace na gotowe. Jak sie cos zepsuje to wzywaja fachowca - taka z nich pomoc, zadzwnonic sama kobieta potrafi, nie potrzebuje do tego faceta. Teraz nie ma z facetow zadnego pozytku. W domu nic te lenie nie robia, dzieckiem sie nie zajma, leza tylko i narzekaja ze tronu nie maja.

Gość gość
To jakich masz facetów świadczy tylko o tobie.

Gość gość
Ja też z wyboru jestem i będę sama. Oni tylko chcą leżeć, chlać, żreć, rooochać i jeszcze pretensje mają, co chwilę. Rozkazywać by chcieli. Pierdooooole facetów.

Gość gość
z nieprawiczkiem nie warto żyć ale z prawiczkiem jak najbardziej

Gość gość
Może zostań lezbą skoro nie sięgasz do mężczyzn z klasą.

Gość gość
Ok, ale są jeszcze prawdziwi mężczyźni z którymi można rozmawiać, zwiedzać, gotować, dzielić się problemami i uprawiać seks :)

Gość gość
Przecież to są normalni mężczyźni.

Gość gość
zamiast seksu możecie sobie z facetem pograć w szachy i kierki

Gość gość
Nie ma prawdziwych mężczyzn z każdego prędzej czy później wyjdzie świnia. Nie warto na nich tracić czasu

Gość gość
nie kazdy potrzebuje seksu

Gość gość
faceci sa do niczego