Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie czy zwiazalibyscie sie z dziewczyna ktora ma za soba sponsoring?

Polecane posty

Gość gość
Duże znaczenie ma czy to małe miasteczko gdzie każdy każdego zna czy duże miasto

Gość gość
Jeżeli mężczyzna/kobieta sam/a powiedzial/a by drugiej osobie o przeszłości która mogłaby go przekreslic to zwiazalbym się ale dowiadując się stąd/od osób trzecich, zależało by jak mocno Ją kocham

Miałam kolezanki na studiach które miały sponsorów..dzisiaj są przykładnymi żonami i matkami... x hahahahahahhaha :classic_cool: xxx Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr..kazda sytuacja jest inna...w Polsce duzo samotnych matek podobno to robi...One tez są szmatami? x hahahahahaha...to ilu już sponsorów przerobiłaś ? :classic_cool:

Gość gość
studiowałam dziennie medycynę ,nie skończyłam z prostego powodu-braku kasy,tata miał wypadek a mama nie była w stanie mi pomóc,przy dziennym systemie i takiej ilości nauki nie było szans na pracę chociazby w weekendy.Odeszłam w połowie trzeciego roku.... Połowa dziewczyn z roku miała sponsorów,druga połowa zamoznych rodziców,ja nie potrafiłam sie przemóc****arać sponsoringiem. teraz jestem po 30,mam kiepska pracę,byle jakie studia i ...żałuje. patrze na dawne koleżanki z UM i zwyczajnie mi smutno,są zadbanami,szczęśliwymi lekarkami,niektóre maja po dwie specjalizacje,maja normalne rodziny.

Gość gość
materiał z niższej ligi na związek

Gość ktos na poziomie76
Nie nie związałbym sie i Tobie tez radze..ze szmaty jedwabiu nie zrobisz..wczesniej czy pózniej kurwa z Niej wyjdzie nawet jesli przychylisz Jej nieba

Gość gość
Debil na forum pyta o wejscie w związek jakby sam rozumu nie miał...głupia ta dziewczyna że Ci sie przyznała,mogła kłamać jak inne..nie chciałabym do związku kogos takiego jak autor pytania

Gość gość
08:21 szukaj w wyższej lidze jak Ci ktos nie pasuje

Gość gośćhjo9ytu
Miałam dwóch sponsorów 15 lat temu przez krótki czas,od wielu lat pracuje uczciwie jestem wierna partnerowi,chociaz mogłabym jak to okreslacie nadal sie szmacić za kase bo jestem ładna,o swojej przeszłosci powiedziałam na początku znajomosci,do tej pory mi tego nie wypomniał,być moze dlatego że sam miał kilka partnerek a moze zwyczajnie to przełknął i nie robi dramatu...jesli Ty masz wątpliwosci daj spokój tej dziewczynie,znajdzie takiego który nie będzie pytał w necie obcych ludzi co ma robić

Gość gość
Związałbym się z taką kobietą, nawet 6lat ode mnie starszą, ale ja sam powiedziałem o przeszłości która chyba mnie przekreśliła, i wolałbym od niej się o tym dowiedzieć niż osób trzecich

Gość gość
Obecnie pukam samotna mamusie za kasę. Nie dość że tanio to jeszcze nie raz mam obiad :) k********a zupełnie odwrotnie niż z żoną, tam jest drogo i bez obiadu. Powiem wam tak, przerobilem w życiu wiele znajomości że studentkami a raczej spokojny jestem, jak pomyślę ile takich studentek mają inni to rzeczywiście połowa studentek się musi puszczać .

Gość gość
wielu facetow wiąże sie z prostytutkami.

Gość gość
zalezy ily tych sponosorow miala

Gość gość
Z prostytutką może związać się tylko totalny frajer.

Gość gość
Raczej nie no chyba ze bylaby slodka jak cukiereczek

Gość gość
A ja bym sie nie związała z tchórzem paplą i kłamcą

Gość gość
Nie nazywajmy szamba perfumerią, to żaden "sponsoring" tylko po prostu prostytucja. Abonament u prostytutki :-P

Gość gość
Nie czarujmy się, nazwijmy rzeczy po imieniu, przecież to najstarszy zawód świata, tyle, że ładniej brzmi sponsoring niż qrewstwo, seks za kasę to nic innego, kogo chcecie oszukiwać? Swoje sumienie?

Gość gość
Czyli jak np ładna lekarka to ew była dziunia dla starego capa ?

Gość gość
nigdy!

Gość gość
Szmata, choćby leżała na marmurze i tak zawsze będzie szmatą. Decyzje każdy podejmuje indywidualnie, chce taką, czy nie?

Gość gość
gość dziś To nie tak, jak rodziców stać, to opłacili studia córce, jeśli w domu biednie, to dziewczyny muszą dorabiać, by być kimś w życiu. Niektóre zapieprzają w weekendy, robią na magazynach, w sklepach, sprzątają domy bogatych, opiekują się ich dziećmi, nie tracąc przy tym godności i honoru, a te, którym nie chce się zapracować szukają...sponsora. Facet płaci za studia, czy wynajem mieszkania, w zamian dziewczyna go zadawala w łóżku, jest na każde jego zawołanie, robi z nim to na co się umawiali, bo klient placi, to wymaga. Czasem myślę, czy rodzice tych dziewcząt wiedzą...

Gość gość
w życiu, na ścierę mogę co najwyżej napluć, ale nigdy szmaty nie będą dla mnie atrakcyjne. d***** to tylko d****** czyli nikt.

Gość gość
Nie