Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babyhome Vida wozek

Polecane posty

Gość gość

Hej! Zastanawiam sie nad zakupem wozka babyhome vida? Czy mozecie go polecić lub cos o nim napisac? Jest funkcjonalny?

Gość Mam babyhome
Bardzo fajny :) Ja co prawda mam starszy model, przed Vidą :) lekko się prowadzi , faktycznie lekki- długo szukałam takiej spacerówki i znalazłam. Porządnie wykonana i moim zdaniem wygodna dla dziecka. Woziłam dziecko jak skończyło rok :) Wkrótce wystawię na sprzedaż - Szczecin :) Pozdrawiam

Gość gość
Mnie się on bardzo podoba, ale póki co jeździmy jeszcze w gondoli ;) Ale jak przyjdzie czas na lekki wózek, to chciałabym ten. Czytałam dużo o Babyhome Emotion, Vida jest podobno ulepszoną wersją.

Gość Mam babyhome
Ja właśnie mam wersję Emotion :) Wcześniej miałam całkiem innej klasy wózek głęboko-spacerowy, ale z babyhome byłam też zadowolona :) Bardzo długo szukałam takiej spacerówki :) Jest naprawdę lekka :)

Gość gość
Tu autorka. A powiedzcie mi czy ten wózek jest na tyle duzy , ze zmiesci sie w nim dziecko , ktore ma 106 cm? Syn ma 3 lata i jest niepelnosprawny. Chcialam kupic vide bo ma duzy udzwig. 25 kg. A wozek taki który jest dla dziecka niepelnosprawnego i ma w miare fajne gadzety i wyglada porzadnie kosztuje duuuuzooo więcej niz Vida. Stad moje pytanie. Licze , ze mi pomozecie

Gość Mam babyhome
Do autorki : moim zdaniem nie nadaje się on dla dziecka o takim wzroście- będzie dziwnie w nim wyglądało, wózek jest raczej wąski na szerokość . Moje dziecko było większe niż rówieśnicy i niestety wyglądało to jakby 3 latek jeździł w wózku bo nie chce mu się chodzić a miał dopiero 2 latka :( W tej sytuacji szczerze Ci odradzam zakup tego wózka.

Gość gość
Autorka: i tu pojawia sie problem . ze prawie kazdy wozek jest juz taki ciasny. Obecnie mam maclarena i tez jest do bani. Wcale nie jest taki fajny jak go ludzie zacjwalaja. Przynajmniej mi tak nie podpadl do gustu. Czytalam tez ze vida ma powiekszone siedzisko w porownaniu do emotion. Teraz mam dylemat bo juz chcialam go kupic. Dziękuję Ci za opis

Gość Mam babyhome
Do Autorki : pomyśl jeszcze może o britaxie . Ja oglądałam go w hurtowni - ostatecznie wolałam kupić babyhome. Moim zdaniem britax jest szerszy jeżeli chodzi o siedzisko ale też cięższy- mi bardzo zależało na mega lekkim wózku. Nie wiem jak z udźwigiem przy britaxie.

Gość gość
A brała któraś z Was pod uwagę adamex barletta? ja go mam już parę miesięcy i to jest 2w1 czyli gondola ze spacerówką i muszę przyznać że nie jest wcale ciężki czego się obawiałam. bardzo wygodny i solidny więc nie boję się o mojego maluszka, a niektóre niby super lekkie wózki to strach do nich dziecko włożyć.

Gość gość
a ty od tej paskudnej barlety czego tu szukasz???