Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laulaurka

Czy któraś z Was ma córkę z owulacji???!!

Polecane posty

Gość Laulaurka
Poszalelismy wczoraj :P ...a dziś owulacja :) Co ma być to będzie, a synek równie miło widziany :)

Gość gość
my wspólżyliśmy tylko 2-3 dni przed owulacją i faktycznie udało nam się "wycelować" córeczkę. PS. Mamy już 2 synów :)

Gość gość
A u mnie stosunek był 8 i 10 dnia cyklu. Wszelkie objawy owulacji miałam tak jak zawsze 14 dnia cyklu. Cykle stałe 27-28 dniowe. Będzie chłopak po raz drugi. Kiedy wspomniałam mojej gin, że celowałam w dziewczynkę zgodnie z teorią, że przed owulacją dziewczynki, a w owulację chłopak, ona tylko się uśmiechnęła i powiedziała, że o ile faktycznie obserwując plemniki pod mikroskopem te żeńskie są wolniejsze, a męskie szybsze i faktycznie teoria tak mówi, o tyle w badaniach klinicznych statystyki płci nie znajduje ona potwierdzenia i wychodzi po prostu 50/50. I chyba nawet to, że tak faktycznie jest potwierdza to wąskie forum: część z was mówi ja w owulację mam chłopaka, więc teoria jest prawdziwa, a inna część mówi ja z owulacji mam dziewczynkę, więc nie do końca. I na odwrót: są takie co z przed owulacji mają dziewczynki i takie jak ja, które mają chłopaków. Czyli nawet to forum potwierdza tylko, że tak naprawdę jest 50/50%. No może trochę więcej na korzyść chłopców, bo o ile dobrze pamiętam natura bezwzględnie dąży do tego, aby na 100 dziewczynek rodziło się 105 chłopców. Tak więc teoria teorią, a natura rządzi się swoimi prawami...

Gość gość
Ja miałam iui i gdy lekarz robił usg przed iui stwierdził owulacje chwilę przed usg i mamy córę.