Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak energii życiowej

Polecane posty

Gość gość

Mam problen, mam 23 lata i kompletny brak werwy do zycia :/ Potrafię snuc tylko plany w głowie i zero motyywacji do realizacji, a czas szybko upływa. Jako dziecko byłam bardzo aktywna, dużo pasji i przyjaciół. Zaczęło się w okresie dojrzewania, wpadłam w dołek.. miałam trądzik i ciężko przeszłam czas dorastania. Poszłam na studia. Uczestniczę w zyciu studenckim i poza, jakiś kołach naukowych, trochę pracuję dorywczo, mam niby jakieś pasje. Ale do wszystkiego strasznie się zmuszam ;/ Myślałam, że jak zorganizuję sobie jakoś czas itp, to będzie ok. Wszystko ciężko mi przychodzi. Nawet spotkania z przyjaciółmi są nużące, ciągle ziewam i myślę, jakby wyrwać się do domu. Z trudem zawsze wstaję rano. Robiłam badania krw i niby wszystko w porzadku. Ale moje życie to straszna męczarnia. Mam chłopaka i zmuszam się, żeby być ,,dobrą" dziewczyna,angażować się, zamiast żeby to przychodziło naturalnie. Zmuszam się do wszelkich emocji, bo jak tak pomyślę, to nic jakos wewnetrznie nie czuje. Ktos ma podobnie? : / Nie wiem juz co z tym robić :(

Gość gość1964
Dziewczyno, to klasyczna depresja. idź do lekarza, nowoczesne antydepresanty czynia cuda.

Gość gość
Też tak mam i lat 24

Gość gość
magnez czyni cuda nie jedz syfu ,mnie magnez podnosił nie raz

Gość gość
Ja mam podobnie. Mam 20 lat i również jestem wręcz wrakiem. Tyle ze ja ogólnie lubię się odcinać od świata, nie kontaktować się z nikim przez tydzień/dwa, mogłabym tylko leżeć i nic nie robić (wiadomo, nie zawsze się da).

Gość gość
wiem ze magnez a ja tak uwielbiam latte zlopac. nie chce lykac dziennie 6 tabl. mg b6 . wiem ze vit d tez mam kiepska. jest jakis magnez w proszku jakas jego postac zeby w wodzie rozrabiac?

Gość gość
Też mi brak energii a i koncentracja kiepska

Gość gość
mam zle tsh i brak mi wakacji odpoczynku

Gość gość
Ja mam dużo pozytywnej energi, przyjaciele to doceniają , nie wiem czy wysysają, nie odczuwam tego, sam sse z życia,,Przynajmniej lubią ze mną przebywać,.

Gość gość
Mój światopogląd jest dla niektórych kontrowersyjny, ale biorą wzorce i się czują lepiej.

Gość gość
Musisz spotkać taką osobę i wysysać, ja zapewne jestem daleko, ale chyba nie jestem wyjątkiem?

Gość gość
Ja mam 43 lata I niby wszystko ok a jednak....wszystko mnie wkurza z nikim niemam ochoty sie spotkac nawet gadac mi sie nie chce ja siebie poprostu nie poznaje.

Gość gość
Mogę wam wyjaśnić przejmujecie się pierdołami które szybko przeminą, albo przeminęły a wy jesteście zawieszeni w czasie. To są pierdoły.

Gość gość
Jak chcecie poprawiać świat musicie zacząć od siebie to pierwszy krok.

Gość gość
jak ci nie pomoże magnez zapraszam do siebie jak wywalisz kilka setek to ci szybko przejdzie

Gość gość
Każdy jest jaki jest, trzeba mieć do siebie dystans, jak już się tego nauczysz, mozesz to wykorzystywać ci co są negatywnie nastawieni.

Gość gość
Dobro wraca ileś tam razy, zło się konserwuje jak jesteś nastawiony negatywnie.

Gość gość
GOOWNO WIECIE PORUSZACIE SIĘ W ĆWIERĆŚRODKACH

Gość gość
to powiedz co ty polecasz