Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana1989

Zazdrosna teściowa

Polecane posty

Gość Diana1989

Hej laski czy to normalne ze jak.tesciowa zobaczyla jak.caluje sie z jej synem a moim mezem to powiedziala ze robię burdel z jej domu? Ze musi zawsze w aucie siedzieć kolo niego?poprawia mu bluzki kolnierzyk kieszenie w,spodniach przy gosciach? Wyciaga koperek z ust przy obiedzie jak.sie nim ubrudzi? Mowi mi na wspólnym wypadzie na grzyby ze dlaczego zawsze z nimi jezdzic musze? Bo,ona by chciala troche czasu sama na sam.z.synkiem 40 letnim spedzic? A jak rzucil fajki to powiedziala ze go na buntowalam i zabralam jej ostatnie chwile sam na sam z synkiem bo zawsze razem sami chodzili zapalić? A jak się dowoedziala ze pilnujemy dziecko to powiedziała ze nie jestem az taka stara i ze chyba jeszcze mam czas i zmarszczek na dupie nie posiadam? Dodam ze jestem z mezem 14 lat 7 p o ślubie i takich tekstów bylo milion i maz zawsze milczy a w domu jak mu zwroce uwage to mowi ze jestem nienormalna i mam sie leczyć i mam schizy i wyolbrzymiam

Gość gość
Okropne babsko, ale to ona urodzila i wychowala Twojego wspanialego meza. Z wdziecznosci musisz usmiechac sie przez zeby, ale nie rob z niej tematu domowych niesnasek. Tutaj pomogloby tylko mieszkanie w odleglosci tys. km :).

Gość gość
Widzę, że syn warty swojej mamusi. Współczuję.

Gość gość
Współczuję bo to twój mąż jest nienormalny i niech idzie z tą staruchą do psychiatry

Gość gość
Kolejny nalot idiotki na osobę którą sobie wymyśliła. Nudne te wpisy a ty głupia jak but.

Gość gość
Tez uważam, że to znany troll i prowokacja