Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kontakty w przeszłości z prostytutkami

Polecane posty

Gość gość

Cześć, W przeszłości zbladzilem i miałem kilka razy kontakt z prostytutkami z perspektywy patrząc to teraz się tym brzydzę. Tak wtedy czyniłem bo nie miałem dziewczyny z którą mógłbym spędzić czas razem, byłem samotny. Czy uważacie że to coś strasznego i niewybaczalnego?

Gość gość
Dla mnie niewybaczalne, nie mogłabym być z takim facetem. Nawet gdyby to zatail i dowiedzialabym się po czasie, to byłby koniec. Płacenie za seks to dno, wiele błędów i słabości jestem wstanie wybaczyć, ale tego nie.

Gość gość
Kobieta to nie miejski szalet.

Gość gość
Nic strasznego a tym bardziej niewybaczalnego :) żyj i ciesz się życiem specjalnie niepytany się się ujawniaj :) Bez wyrzutów jest ok :)

zbadaj się na wszystko przenoszone drogą płciową.. tak profilaktycznie i NIGDY się nikomu nie przyznawaj. ;)

Gość gość
Jestem zdrowy bo się badałem, też mi się wydaje że zamartwianie się nic nie pomoże w tej sytuacji .

Gość gość
W jakim jesteś wieku ?

Gość gość
znam takiego faceta. powiem tak: zniosłabym to ale koles jest teraz po latach swietszy od papieza - mysli ze ja nie wiem. i tej hipokryzji nie moge zniesc :(

Gość gość
Przecież każdy facet chodził na prostytutki więc o co ci chodzi. Ja się nawet dwa razy otarlem o jakąś chorobę a mimo to nadal kontynuuje. :) zależy jeszcze jak często, jak 2-3 razy w roku to w ogóle nie ma o czym mówić, jak 2-3 razy w miesiącu to badaj się lub znajdź sobie stała studentke.

Gość gość
Ale wy faceci jesteście obrzydliwi :O