Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi tak wstyd bo w wieku 30 lat mam juz sztucznego zeba..wstyd jak cholera..

Polecane posty

Gość gość

Zlamalam jedynkę i mam teraz koronę.. Straszne ale co zrobic..czasu nie cofne..pewnie stomatolog sie dziwi,ze taka mloda a juz sztuczny zab mam Do tego nie mam tez szostki dolnej bo wyrwala mi dentystka zamiast leczyc kanal.

Gość gość
Mi też tak jednego zepsuli. Daj spokój, wstyd to mieć zaawansowaną próchnicę. I też różne czynniki na to wpływają.

Gość gość
Jeden to jeszcze, zwłaszcza jak to nie wynika z zaniedbania a z nieszczęśliwego wypadku.

Gość gość
Daj spokój. Przecież o tym wiesz tylko Ty i dentysta. Moja koleżanka też ma 30 lat i ma sztuczne oko. I co ma zrobić?

Gość gość
Boze ale ty masz glupie kompleksy autorko. Jaki wstyd? Wstyd to byloby nic z tym nie zrobic? A poza tym myslic, ze co, wszyscy maja swoje idealne zeby? Cale Hollywood to koronki i licowki.

Gość gość
jestes stara, a nie młoda...

Gość gość
Wstyd to nie mieć zęba i nic z tym nie robić

Gość gość
Ocknij się autorko ty masz już 30 lat, a nie dopiero!

Gość gość
stuknięta jesteś jakas ,a kto wie czy on sztuczny czy prawdziwy? chyba ze na czole sobie to napisałaś. ja mam dwa sztuczne a mam 26 lat bo po prostu wcześniej panicznie bałam sie dentysty po tym jak jeden z nfz spierniczył mi kanałówke i trzeba było 3 wyrwać,potem poleciała szóstka,a ja na nfz nie chciałam chodzić,dopiero jak zaczęłam normalnie zarabić zrobiłam wszystko prywatnie i jakbys zobaczyła teraz mój uśmiech to byś padła z zachwytu.

Gość gość
E tam, gdybyś chodziła bez zęba to wtedy był by wstyd:-) a 30 lat jesteś jeszcze młoda ale z zębami jest różnie więc się nie przejmuj.

Gość gość
30 lat to chyba młoda jeszcze. Mi w szpitalu też pielęgniarka powiedziała "taka młoda a... ". Dla 15latki 25letnia sąsiadka to stara a dla 50 faceta to młoda dupa.

Gość gość
Może powinnaś się wstydzić w jaki sposób zlamalas ta jedynkę? Może szłaś uchlana i rąbnęłaś w słup?

Gość gość
wczoraj Boze co za debil zyjacy w roku 1850. Tak, wtedy srednia dlugosc zycia wynosila 35-40 wiec 30 to byla starosc. Jest 21 wiek. Z malej miejscowosci jestes?

Gość gość
Ludzie wy jacys pos/rani jestescie. 30 to dka was starosc? Co wy w taborze cyganskim zyjecie, gdzie slub w wieku 13 lat i siedmioro dzieci przed 30tka?

Gość gość
No widzisz autorko? Co się przejmujesz? Jesteś stara, pewnie niedługo umrzesz, zęby ci niepotrzebne. Na Kafe to zawsze człowieka pocieszą.

Gość gość
Wstyd by był gdyby nie było cie stać na zrobienia ząbka meliniary tak chodzą , bezzębne