Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacp44443

Poznałem dziewczynę.

Polecane posty

Gość Kacp44443

Cześć ! Jestem tu pierwszy raz i przychodzę z małym problemem. Do niedawna myslalem że zostanę starym kawalerem :P Mam już 27 lat i do nie dawna zależało mi głównie na pracy, samochodzie i pieniądzach i imprezach. Jednym słowem zachowywałem się jak zwykły d**ek, ale właśnie na jednej z takich imprez poznałem dziewczynę. Spodobała mi się od pierwszego wejrzenia, wiem ze w mojm wieku może zabrzmieć to dziwnie ale to prawda. Poznałem śliczna, drobną brunetkę, mimo to że jest ode mnie sporo młodsza to spotykamy się już 3 miesiące . Jedynym problemem jest to że jest w ciąży, powiedziała mi o tym na drugim spotkaniu. Była wtedy w 3 tygodniu, początkowo to zaakceptowałem ale z biegiem czasu zastanawiam się czy nadaje się do związku z samotną matką. Chłopak ma ją w d***e a ja nie mogę przeboleć że świetna dziewczyna zostanie sama z dzieckiem - bez pieniędzy i perspektyw. Rodzina i znajomi każą mi ją zostawić ale ja czuje się w jej towarzystwie najlepiej i nie ma tematów o których nie moglibyśmy porozmawiać. Jest moją jak dobrze pamietam 5 dziewczyna w życiu i jedyna z którą mogę o wszystkim porozmawiać . Ona mówi otwarcie że nie usunie dziecka ( oczywiście tego nie proponowałem ) i mówi że mnie kocha ale że zrozumie jeśli ją zostawię . Sam nie wiem czy dam radę ją zostawić ale z drugiej strony nie wiem czy dam radę wychować z nią nie swoje dziecko. Może to głupie ale proszę was o opinie co wy byście zrobili na moim miejscu.

Gość gość
To jest jej dziecko i ona się będzie nim opiekować i wychowywać, a nie Ty. Jest tego świadoma, skoro chce urodzić to dziecko.

Gość gość
Wybrałabym na Twoim miejscu bycie z nią i zaakceptowanie tego dziecka.

Gość Kacp44443
Tak ja to rozumiem że jest to jej dziecko ale wiem też że najczęściej w takich sytuacjach gdzie jest małe dziecko to obcy faceci zostają ojcami. Ja nie jestem pewny czy się do tego nadaję.

Gość gość
Jesli nie jestes pewny czy nadajesz sie na ojca to po cholere w ogole zawracasz glowe tej dziewczynie? Albo myslisz o powaznym zwiazku albo rozrywkowym zyciu. Jesli ja kochasz i zalezy ci na niej, choc 3miesiace znajomosci to zbyt krotko aby podejmowac decyzje o wspolnym zyciu. Nie sluchaj rad innych tylko rob to co tobie podpowiada intuicja i rozsadek. Masz prawie 30 lat a jestes jak dzieciak, niedojrzaly emocjonalnie do powaznego zwiazku i podejmowania samodzielnych decyzji. Ja namiejscu tej dziewczyny zostawila bym ciebie a nie zastanawiala sie czy ty chcesz byc ze mna.

Gość gość
Nie wiem skąd biorą się takie głupie jednostki jak ty :p Skoro ty masz już pieniądze, samochód i pewnie też dom czy mieszkanie to laska chce cię wykorzystać. Nie wiem co zrobisz ale broń Boże nie uznawaj tego bachora !!!!

Gość Ankaztrojmiasta
Nie bierz dziewuchy z dzieckiem, za pare lat zacznie ci się nudzić życie rodzinne skoro jesteś typem imprezowicza. Dziecko jest tylko na początku słodkie i śliczne. Później zaczną się choroby, problemy. Będziesz wozić chorego dzieciaka do lekarza ??? Jeśli tak to możesz się pobawić w rodzinkę ale jak dla mnie to długo nie wytrzymasz.

Gość gość
A tak na marginesie to ile lat ma ta twoja sporo młodsza gwiazda z brzuchem ?