Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasne zarcie wyciagneli, co za buractwo

Polecane posty

Gość gość

Laska masakra :( z 150 wzrostu , gruba az kwadratowa, jej nie lepszy facet i ich synek jedyny normalny z tej bandy zamiast stanac do bufetu ( jestesmy na promie w drodze na Gotlandie ) jak cywilizowani ludzie to wyciagneli walowke :o jajka na twardo , kanapki, herbate w termosie. Szok co za buraczarstwo

Gość gość
a co mieli wyciągnąć, flaszkę? nie każdego stać żeby płacić kilkadziesiąt zł za 3osobowa rodzine za goowno z bufetu

Gość gość
Buractwo to pisać takie bzdury.

Gość gość
Ale buractwo- zamiast wpierda/lać to swoje żarcie z bufetu, ty obrabiasz komuś d**e na kafe, no żenada

Gość gość
Co się dziwisz? Elektorat PiS. Na prom starczyło, na żarcie już nie.

Gość gość
i to Tobą tak wstrząsnelo??

Gość gość
Lepiej swoje kanapki niz niewiadomo jakie żarcie . Tym bardziej ze teraz mnóstwo osób jest uczulonych na rozne produkty i ie moga jadac w brudnych bararch czy restauracjach . Problem to ma autorka ze swoja psychą .

Gość gość
Buractwem jest wyciągnięcie telefonu na promie i pisanie co kto je.

Gość gość
Nie, wyciagniecie telefonu na promie, w pociagu w autobusie, ogolnie w podrozy nie jest buractwem. 99,9 procent ludzi w takich sytuacjach wyciaga telefon a co kto pisze to przeciez nikt nie wie

Gość gość
Ciekawa jestem czemu akurat do Szwecji się wybrałaś... tam jak mało gdzie nie zwracają uwagi na tego typu konwenanse, nie ma przekonania że jak na wycieczce jedno dziecko wyciągnie kanapkę z domu to bieda z nędzą, bo inne mają kupne batoniki. Jeździłam trochę po Skandynawii, bardzo często byłam na różnego typu imprezach plenerowych, w miejscach popularnych turystycznie, i szwedzka rodzina która wyciąga kanapki, sałatki, sok w bidonie i robi sobie piknik. Nikt nie szpanuje lepszym ubraniem, lepszym jedzeniem... podejrzewam też że żaden Szwed nie zwrócił na nich zupełnie uwagi, a nawet jeśli zwrócił nic negatywnego na ich temat nie pomyślał... Wieśniactwem jest pakowanie resztek śniadania do torebki, zwijanie ze stołu mini-dżemików czy masełka, bo i takich agentów widziałam,ale własny prowiant?

Gość gość
Jeśli nadal jedzenie kosztuje 80 zł w najtańszym z bufetów, to im się nie dziwię. Zapłacić 240 zł za jeden ciepły posiłek dla rodziny to nie byle co.

Gość gość
to ja myslałam, ze ktos poszedł do baru czy restauracji z własnym jedzeniem... a na promie zeby nei mozna było miec własnego? chyba komus to promowe zarcie zaszkodziło na głowe... swoja droga mam coraz b dosc tego forum... a inna kretynka dzis napisała, ze jak ktos mat aka biede, ze musi jezdzic na wakacje do pensjonatu, to niech zostanie w domu... omg

Gość gość
Takie bufety i ich monopolowe ceny to powinno być zakazane takie zdzieranie z ludzi. Dla mnie to to jest buractwo, a nie wyciąganie kanapek w miejscu publicznym

Gość gość
A ja w tym nie widzę nic dziwnego. Ja odżywiam się zdrowo i nie jadam w żadnych bufetach. Kiedy wiem, że będę dłużej poza domem to robię sobie posiłek w pojemniku. Wolę tak niż barowe, ociekajace tłuszczem, smażone jedzenie.