Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakimi reakcjami ze strony ludzi spotykacie sie na co dzien ?

Polecane posty

Gość gość

Jesteście zauważani czy pomijani ? Ja napisze na podstawie własnych obserwacji, że jako ekstrawertyczka wiecznie spotykam sie z pochlebcami, ludzmi ktorzy sie do mnie dostosowują, zawsze chcąc nie chcąc jestem w centrum zainteresowania, nie przez to ze celowo robie szum wokol siebie... nie musze nic robic, mysle ze ludzie wyczuwaja moj silny charakter nawet jak jestem cicho i wszystko robią pode mnie. Denerwuje mnie to i chciałabym być niewidzialna. Ciekawa jestem jak mają te ciche osoby.

Gość gość
co za kretynka....

Gość gość
No zazdroscimy Ci serio :D

Gość gość
Hahaha ale glupia doopa. Ci ludzie raczej sie z ciebie zbijaja i udaja bo z tego co piszesz to jestes tepa jak but.

Gość gość
Wszedzie jestem uwielbiana a nie wysmiewana. Wy moze o tym marzycie, ale wierzcie mi ze popularnosc NIE JEST FAJNA!

Gość gość
Niby dlaczego jestem kretynką?

Wszedzie jestem uwielbiana a nie wysmiewana. Wy moze o tym marzycie, ale wierzcie mi ze popularnosc NIE JEST FAJNA! x tutaj nie jesteś uwielbiana jak widać, teraz lepiej ? :classic_cool:

Gość gość
"wszystko robią pode mnie. " - no proszzz, a ja dotąd myślałam, że każdy robi "pod siebie" bo innego wyjścia brak :D a tu takie rozczarowanie :D dziękuję ci autorko, że mnie uświadomiłaś, że można "robić pod innych" :D a feee! :D

Gość gość
haha jakie zazdro

Gość gość
Noooo straszliwe :D

Gość gość
Nie spotkałam jeszcze człowieka uwielbianego przez wszystkich. To co teraz napiszę nie napiszę z zazdrości : Spotkałam ludzi, którym wydawało się, że są uwielbiani przez wszystkich, ale to były pozory, bo Ci ludzie często działali innym mocno na nerwy. Po prostu istnieją sytuacje, kiedy ludzie nie są szczerzy np. jeśli wydajesz się być osobą wpływową w jakimś obszarze, to liżą Ci doopę, bo wiedzą, że kiedyś możesz być przydatna pozytywnie lub szkodliwa negatywnie. Ale część z tych ludzi, obrabia Ci doopę za Twoimi plecami. Zejdź na ziemię i pozbądź się pychy, bo pycha kroczy przed upadkiem:)

Gość gość
Wierze, ze moze tak byc. Ale z drugiej strony..po co mieliby mnie nasladowac nawet jak nie mamy kontaktu przez lata?

Gość gość
I przykladowo ja jestem na jednym koncu swiata a oni na drugim... wpływowa nie jestem w sensie z wpływowej rodziny , ale mam silny charakter, wszystko umiem zalatwic, mowia, ze mam charyzmę wiec w tym sensie moze i tak...