Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UFOL

Psy są mądre a koty są głupie.

Polecane posty

Gość UFOL

Mam jednego kota który mnie to chyba wgl nie lubi ino się łasi jak zrec mu się chce a jak się nazre to ma mnie w d**ie! Psy to są mądre piękne inteligentne zwierzątka a nie jakieś śmierdzące kocury które wgl człowieka nie słuchają i przywiązuja się do żarcia a nie do właściciela. Psy są lepsze a nie durne koty!

Gość gość
głupi to cie robił - wynika z tego :P:D

Gość gość
Pies czy kot to kupa smrodu, obowiązki i kłopot, co z tym zrobić jak się gdzieś jedzie. Na SOR trafiają ciągle osoby poharatane przez psy, takie to mądre, przyjazne i kochane te pieseczki, dziękuję za takiego "przyjaciela" ☹

Gość gość
Na odwrót

Gość gość
Pies to wiekszy smrod i brud

Gość gość
I szczeka, lazi, skomle, denerwuje, może jeden na tysiac jest normalny pies

Gość gość
I sie rzuca na czlowieka

Gość gość
Glupi bo drze ryja w domu jak wszyscy ida do pracy . Kot cicho siedzi i czeka, ufa ze sie przyjdzie a pies nie ufa tylko drze ryja na caly blok

Gość gość
z dwojga zlego wole miałczury

Gość gość
Świnie są mądrzejsze od psów, jak powszechnie wiadomo. Koty są mądre, pokazują czy kogoś lubią czy nie, a pies będzie merdał ogonem z radością nawet jak właściciel go bije.

Gość gość
Moja babcia ma dwie suczki i to jest tragedia, nie lubię tam przyjeżdżać bo chwili spokoju nie ma. Te psy zrobią wszystko, żeby mnie polizać po rękach albo twarzy (obleśne),.W ogóle jak tylko wysiądę w samochodu to chcą po mnie skakać tymi brudnymi łapami. One są totalnie niewychowane, przydałaby im się wizyta zaklinacza psów. Jak wracam do siebie, do moich dwóch kotów, to doceniam jakie to spokojne i cudowne zwierzęta w przeciwieństwie do tych wkurzających psów.

Gość gość
Hahaha fajny filmik a pies rzeczywiscie walnięty , szkoda pluszaka :)

Gość gość
Tez nienawidze jechac do kogos kto ma psa . W moim zyciu dwa razy mocno mnie pogryzły . Nienawidze ich. Kot nigdy mi krzywdy nie zrobil . Wiele psów pogryzło ludzi nawet na smierc . Brzydze sie

Gość gość
Psy są bardziej wredne i mogą zrobić większą krzywde. Miałam psai kota. Pies musiał wychodzic kilka razy dziennie, bo inaczej srał i szczał gdzie popadnie. Na dworze szczeka, idąc po klatce szczeka, zostaje sam szczeka, wracasz z pracy stoi przy drzwiach, ty otwierasz kluczem drzwi on szczeka. Myć go trzeba, chodzić z nim do dentysty itp. Kot jest czystym zwierzęciem, robi do kuwety i sam się myje, nie trzeba z nim wychodzić na dwór. Kładzie się obok ciebie lub na tobie i cię przyjemnie grzeje, mrucząc przy tym co jest bardzo relaksujące. Nawet jeśli miauczy, bo coś chce nie jest to tak uciążliwe jak szczekanie czy wycie psa. Przez to, że chodzi swoimi drogami i lubi czasem samotność nie jest tak absorbujący.

Gość gość
Na sąsiedniej ulicy mieszka facet, któremu amputowali podudzie po ataku psów. Na ich zębach jest pełno zarazków, rany źle się goją. Nie wiem czy stracił nogę przez te bakterie czy aż tak go poszarpały. Szedł sobie spokojnie do domu po pracy i miał pecha spotkać wredne psy. Szwendały się po okolicy, nikt się do nich nie przyznał

Gość gość
prawda

Gość dragon098
Każde zwierzę jest na swój sposób inteligentne i trudno porównywać kota z psem. Mój pies często na mnie warczał, ale nie uważam żeby był głupi. Byłem z nim u behawiorysty i kazał podawać kalmvet z vetexpert. Sytuacja zdaje się opanowana i mimo wszystko uważam, że to najlepszy pies bo jest mój.

Gość gość
Zawsze jest najgłupsze, kiedy ktoś się przy czymś uprze. Głupiemu nie przegadasz, ty wiesz swoje, a on swoje. Tak wynika z każdej dyskusji o psach i kotach, które lepsze zwierzaki, które gorsze. Mam 2 psy, niezbyt upierdliwe, na nikogo nie skaczą, nie szczekają jak nakręcone, nikt się na nie nie skarży. Są dobrze wychowane. Duże psy nie mogą skakać na ludzi. Takie cielę przecież przewróci i pobrudzi. Koty też mam 2, naprzykrzają się psom, żeby się z nimi bawiły, jeden masuje psy :-)

Gość gość
Mój pies był niegrzeczny. Zeżarł bigos, który został na chwilę bez opieki na talerzu. Żyje, ale nie da się z nim wytrzymać. Chodzi i smrodzi

Gość Kura

Koty nie robią do kuwety tak jak psy to jest ich wada i każdy wie że najmądrzejszym zwierzęciem jest Kura...