Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie z miasta to głupie tępe prostaki mysla że są lepsi od ludzi ze wsi a są

Polecane posty

Gość gość

tak naprawde gorsi i prostaccy taka jest prawda podam wam przykłady poniżej

Gość gość
mieszczuch uważa sie za światowca osobe fajną lepszą i mądrzejszą od ludzi ze wsi a myśli że jedzenie bierze sie z supermarketu a mleko z kartona itd i co ??? kto tu wygląda jak głupek ???

Gość gość
mieszczuchy gardzą wsią i ludźmi ze wsi i nienawidzą wsi I mają wieś za jakąś gorszą i dziwną a ludzi ze wsi za gorszych i głupszych i piszą że mieszkanie na wsi to wstyd i obciach i że ma wsi śmierdzi a prawda jest taka że gdyby nie ta wieś którą gardzicie daje wam wszystko gdyby nie ta znienawidzona wieś to byście z głodu w mieście zdechli nie mielibyście ciuchów drewna papieru nic nie muszę wam mówić skąd to wszystko Wraz z jedzeniem drewnem się bierze jeśli uważacie się za lepszych i mądrzejszych od ludzi ze wsi to powinniście wiedzieć że to nie bierze się z miasta tylko ze wsi...

Gość gość
ludzie z miast niby są lepsi i mądrzejsi i mają wysokie horyzonty a są tacy prostaccy i piszą takie bzdury mimo że nigdy nie byli na wsi i goofno o niej wiedzą a piszą takie coś gość dziś Tu nie chodzi o wstyd. Od zawsze mieszkam w dużym mieście, wsi nie lubię ze względu na insekty, na to, że musiałabym sama dbać o dom, odśnieżać, kosić trawniki, sama reperować dach itp. Boję się burzy na wsi jak cholera. Nie lubię atmosfery wsi, gdzie każdy każdego zna i obmawia przy każdej możliwej sposobności. Na dokładkę brak kin, teatrów, sklepów i egipskie ciemności w nocy. W mieście w bloku czuję się bezpieczniej. xxx zaraz sie odniose do tego

Gość gość
a ja do tego wpisu z 12:55 sie odniose xxx 12:55 myślisz prostaczko że każda wieś jest taka sama kretynko? Zrozum że na wsi nikt nikogo nie obgaduje skoro nie byłaś na wsi i nic o wsi nie wiesz to po co się wypowiadasz skoro goofno wiesz o wsi piszesz brak kin i teatrów bla bla bla... A kiedy ostatnio byłaś w teatrze i konie? To nie jest niezbędne do życia... Co piszesz o insektach komarach prostaczko myślisz że w mieście nie ma komarów i insektów jakoś całe życie żyje na wsi i żaden insekt mnie nie zaatakował ps piszesz ze nie ma pracy? To czemu tam gdzie ja mieszkam jest najniższe bezrobocie w Polsce niższe nawet niż w Warszawie i wynosi 2 procent i na jednej wsi niedaleko mojego miasta w mojej okolicy powstaje 5 salowe kino i co? Zatkało cie?

Gość gość
Kolejny temat zakompleksionego frustrata.

Gość gość
prawda jest taka że gdyby nie ta wieś którą gardzicie daje wam wszystko gdyby nie ta znienawidzona wieś to byście z głodu w mieście zdechli nie mielibyście ciuchów drewna papieru nic nie muszę wam mówić skąd to wszystko Wraz z jedzeniem drewnem się bierze jeśli uważacie się za lepszych i mądrzejszych od ludzi ze wsi to powinniście wiedzieć że to nie bierze się z miasta tylko ze wsi...

Gość gość
up

Gość gość
Weź leki i wracaj do przerzucania gnoju, znęcania się nad zwierzętami i linczowania dzieci zgwałconych przez dobrodzieja.