Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na kogo będziecie głosować

Polecane posty

Gość gość
Takie pytanie zadane na forum gdzie co drugi to przegryw jest bez sensu.:)

Gość gość
Na PiS chociaż nie mam 500 plus i nie będę miała.

Gość gość
Na PiS po I 500+ a po II muslimy

Gość gość
Na PiS,to oczywiste!

Gość gość
Tylko PiS. Nie podobają mi się niektóre rzeczy ale w bilansie i tak wychodzi na plus dla PiS.

Gość gość
Ja też na pis. A co.

Gość gość
" Takie pytanie zadane na forum gdzie co drugi to przegryw jest bez sensu.usmiech.gif " Czemu? Ja własnie dopiero na kafe dowiedziałam się, że jednak sondaże nie kłamią i w pewnych grupach społecznych PiS ma wysokie poparcie. Bo wśród moich znajomych nie znam takich osób, wiadomo - część osób nawet się nie przyzna, ale no licząc chociażby najbliższe grono z rodziną itd czyli 20-30osób no to nie znam nikogo takiego. U mnie każdy wie, że np. podwyżka paliwa przełozy się na wszystko, a co mówi wyborca PiS? "nie mam samochodu więc mnie to nie obchodzi" :D

Gość gość
Mam nadzieję że po tej kadencji PiS zrobi porządek w tym kraju,a w następnej rozliczy tych co doprowadzili gospodarkę do ruiny!

Gość gość
Tylko na Prawo i Sprawiedliwość. Po za nimi nie ufam nikomu na tyle by oddac swoj glos. PO to zdrajcy, nowoczesna to lewactwo( skutki lewactwa winac na zachodzie-zamachy terrorystyczne i islam), PLS to ludzie bez idei bez jaj wystarczy im dac jedno ministerstwo a podpisza wszystko, Kukiz15 myslalem ale oni maja troche zmienne zdanie do do przyjmowania terrorystow islamistow a PiS mowi jasno, ze nie przyjmujemy. PiS robi w koncu porzadki, ktore juz dawno powinny byc zrobione.

Gość gość
PiS, PiS i jeszcze raz PiS. Nie wiem dlaczego POwcy maja sie za lepszych, madrzejszych ? Niby to krzycza, ze tacy pokrzywdzeni ojej, a sa po prostu zawistni, bo wiedza, ze PiS ma wiekszosc mandatow i ma ich gdzies. Nie moga przezyc, ze stracili wladze.

Gość gość
Ja na szczescie nie znam nikogo, kto chciałby powrotu do rządów platformy i nikogo, kto chciałby żeby nowoczesna była u władzy. Większość mówi wprost, że będzie głosować na PiS z braku alternatywy, bo przeraża ich to, co mogłaby nawywijac platforma lub kretyni z kropki n.

Gość gość
16.38 Nie sprecyzowałaś co masz na myśli pisząc "pewne grupy społeczne", ale zapewne domyślasz się, że nie tylko kury domowe i fałszywe prawniczki i lekarki tutaj piszą. Tak, ludzie wykształceni i na poziomie również widzą co narobiła po.

Gość gość
To co teraz wyprawia PiS jest dużo gorsze, ale na kafe są osoby które zakładają rodzinę nie mając nawet własnego kąta tylko siedzą rodzinom z dziećmi na głowie, to dla nich 500 "to raj, nic ich nie obchodzi demokracja

Gość gość
Napewno nie na PO bo to mafia i Nowoczesna która jest partia bankierska, PiSiory to oszołomy ale już wolę ich, chyba na Kukiza zaglosuje

Gość gość
Za PO za to była demokracja pozorna, szarego człowieka mieli za nic, też ciągnęło za sznurki sędziowskie tylko nieoficjalnie

Gość gość
gość dziś Skoro czegoś nie sprecyzowałam to po co wysnuwasz swoje teorie? W ogóle nawet nic nie pisałam o wykształceniu etc. a Ty zaczynasz nie wiadomo po co. Czyżby kompleksy?

Gość gość
"Za PO za to była demokracja pozorna, szarego człowieka mieli za nic, też ciągnęło za sznurki sędziowskie tylko nieoficjalnie " No to teraz będzie oficjalnie, z pełną pompą, bez skrępowania. Lepiej?

Gość gość
PiS wszędzie wciska swoich nieudaczników albo takie oszolomy jak Macierewicz czy Pawłowicz, bieda materialna i umysłowa to kupuje i jeszcze się cieszy na myśl o mitycznej zemście na wyimaginowanych elitach, taka tłuszcza żadna krwi

Gość gość
Nie lubię ludzi takich jak ty, gardzących innymi, biedniejszymi, mniej wykształconymi, bez znajomości i układów ale stwarzających pozory, poprawnych politycznie. Z Twojego posta bije pogarda dla wyborców PiS, masz ich za cebulaków i nawet nie masz odwagi napisać wprost, za to wmawiasz innym kompleksy. Typowy platfus.

Gość gość
Ja zobaczę co będzie w ciągu następnego roku - jak faktycznie większość społeczeństwa jest ogarnięta miłością do PiS to niech sami tu zostaną i radośnie żyją wedle prawa, które popierają. Mnie wyjazd za granicę nie przeraża, ba - myślę, że w wielu krajach z chęcią by przyjęli osobę o moim wykształceniu i umiejętnościach. Tutaj za to jestem wykształciuchem, gorszym sortem, elementem animalnym i innymi takimi. Więc po co być tam gdzie ktoś nas nie chce?

Gość gość
A właśnie że Pawłowicz jest zarąbista. Nie czai się tylko mówi co myśli. Jak lewackie feministki chcą się skrobnąć to jest ok ale jak ktoś myśli inaczej to już wielkie halo i wyzwanie.

Gość gość
No właśnie szkoda że się w ogóle odzywa to wstrętne babsko, wulgarne, tępe i mściwe

Gość gość
gość dziś Po co w ogóle Ci rozmówca skoro świetnie sobie radzisz sam? I tak, moim zdaniem masz kompleksy bo reagujesz nieadekwatnie . Pewna siebie i zadowolona osoba prędzej się inteligentnie odgryzie niż zacznie bić pianę i snuć wymysły o polakach-cebulakach. A jeśli chodzi o tekst z samochodem to autentyczny cytat, a nie mój wymysł, także sory.

Gość gość
17.16 już byli tacy, co straszyli że wyjadą, ale niestety zostali. A co do gorszego sportu, to nie wiem jakim cudem zdobyłaś wykształcenie skoro powtarzasz zdanie wyciągnięte z kontekstu i przeinaczone. No chyba, że jesteś zdrajcą i sprzedawczykiem Polski, wtedy faktycznie jesteś gorszym sortem. Zadziwiające, jak bardzo ludzie lubią czuć się pokrzywdzonymi.

Gość gość
A moim zdaniem to ty reagujesz nieadekwatne wmawiając innym kompleksy i twierdząc że na PiS głosuje "pewna grupa społeczna". Ale jeśli dla ciebie zdanie odmienne od twojego to czyjeś kompleksy, to niech będzie.

Gość gość
Lewicę albo nowoczesna. Kaczor na taczki!!!

Gość gość
gość dziś no tak, w końcu "pewne grupy społeczne" jest niesamowicie obraźliwe i od razu podważa Twoje wykształcenie (bo tak właśnie reagujesz). Dla mnie ta "rozmowa" nie ma sensu.

Gość gość
Na pis bo tylko oni poprawili moje życie. Nawet niech się nie wypowiadają ci, co urodzili się w wielkim mieści w bogatej rodzinie, bo góno wiedzą o życiu. Pis wyrównał szanse.

Gość gość
"już byli tacy, co straszyli że wyjadą, ale niestety zostali. A co do gorszego sportu, to nie wiem jakim cudem zdobyłaś wykształcenie skoro powtarzasz zdanie wyciągnięte z kontekstu i przeinaczone. No chyba, że jesteś zdrajcą i sprzedawczykiem Polski, wtedy faktycznie jesteś gorszym sortem. Zadziwiające, jak bardzo ludzie lubią czuć się pokrzywdzonymi. " Cóż, sprzedawczykiem i zdrajcą to jest Macierewicz (za kontakty z ruską agenturą) a zdrajcą Ziobro bo donosił Brukseli na Polskę :)