Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak

Polecane posty

Gość gość

Poznalam chlopaka o imieniu Maciek na poczatku wszystko bylo pieknie ladnie dopoki nie zaczal cos krecic nie mowił mi wogole prawdy mozna by bylo o mojej histori ksiazke napisac. Problem pojawil sie w tym ze przyjezdzal do mnie bardzo pozno tak o 22 był wczesniej jak mowil nie mial czasu owszem wierzylam mu ponieważ bardzo go kochalam dopoki moj kolega nie otworzyl mi oczu mowi; patrz jak on pracuje pojechalismy o 22 pod jego dom tak zeby on nie widzial i patrzymy a on jechal gdzies okazalo sie ze pojechal na dyskoteke z dziewczynami i kumplem bardzo bylam wsciekla na niego gdy przyjechal i zapytalam co robil to mowil ze bardzo ciezko pracowal i musi polozyc sie spac wogole nie mielismy ze soba kontaktu tak go kochalam ze zapytalam rodzicow czy moze u nas spac mama powiedziala ze tak moze bylam bardzo ucieszona rozmawialismy chwile az w pewnym momencie skonczylo sie to baraszkowaniem ktorego bardzo potem zalowalam bo nigdy bym nie pomyslala ze ja jako 17 latka bede spala z 20 latkiem. Niewiedzialam co mam juz robic bo on tak mi sie wydaje przyjezdzal na baraszkowanie i spadal do domu. Zmienil sie o 180% niewiedzialam o co chodzi gdzyz pewnego dnia przyszedl moj kolega i mowi jak tam twoj chlopak po weselu nie wiedzialam o co chodzi i mu nie wierzylam gdy pokazal mi plyte ze byl z jakas laska na weselu strasznie to przezylam. Chodzilam do psychologa doradzalam sie i wogole malo co sobie nic nie zrobilam to byla moja 1 wielka milosc.Gdy dowiedzieli sie o tym moi rodzice byli bardzo roczarowani i zabronili mi sie z nim spotykac wiec spotykalismy sie po szkole bo razem do niej chodzilismy tak po cichu zeby nikt nie widzial nie zdawalam sobie sprawy ze to taki klamca. Z usprawiedliwieniami jego dzwonila do nie jego matka i mowila gdzie jedzie i gdzie jest. Moi rodzice bardzo go nie lubili gdyz tylko przyjezdzal i mowil scilel lozko i wogole dziwnie mnie traktowal. Nie moglam wogole dotykac jego rzeczy ani nic czulam sie dziwnie gdy tylko on poszedl do lazienki pszeszukalam mu telefon patrze a on pisze z tyloma dziewczynami ze glowa mala wiec postanowilam z nim zerwac na wakacje ani ja ani on nie odzywalismy sie do siebie po wakacjach on zadzwonil ze mnie kocha i nie moze bezemnie zyc dalam mu szanse. Potem poznalam jego rodzicow bardzo surowi byli i jego rodzice mowili mi tak jezeli nie pasuje twojej dzjewczynie to niech spada bardzo sie przestraszylam ze tak mnie przywitali to byla ja wiem 5 wizyta u nich.Dowiedzilam sie ze on i jego tata maja stycznosc z policja i gdy wyjezdzaja z domu to zaraz wzywaja policje niewiem czemu. Az pewnego dnia poznalam Daniela takiego kolege wporzadku bardzo mi pomagal i trzymal mnie na duchu ze az zostalismy para jest kochany i opiekunczy ale pewnego dnia pojechalismy na szarłat a okazalo sie ze on tam jest patrzyl tak slodko ze zamiadt patrzec na Daniela patrzylam na Macka wogole niewiem jak mam o nim zapomniec w tym wlasnie problem ze zamiast skupic sie na tym zwiazku to ja skupiam sie na tamtym niewie co mam zrovic ciagle placze, i mysle o nim wogole inaczej sie zachowuje jak Maciek jest ale to przeciez nie dla mnie chlopak a zapomnialam wspomnkec ze to on zacjagnal mnie do lozka nawet jezeli nke chcialam musialm zgadzac sie bo myslalam ze danielowi cos zrobi bo on wiedzilal ze ja sie z nim dogaduje normalnie jak zapomniec o tym koszmarnym zwiazku POMÓZCIE MI i dziekuje ze przeczytaliscje to wszystko

Gość gość
Przecież to widac od razu ze jest z Toba tylko dla seksu. Ma Cie w d...e, umawia się z innymi, a do Ciebie przyjeżdża tylko wieczorem na seks. Nie ponizaj się, miej godność i zerwij z nim wszystkie kontakty

Gość gość
Głupia jesteś ze takiemu gnojowi który tylko Cię wykorzystuje dalas druga szanse. Szanuj się dziewczyno!

Gość gość
To myslicie ze jednak powinnam zostac przy Danielu ktory mnie wspiera i szanuje niz przy Macku ktory szuka przygody tylko..

Gość smmm
Chociaz wiecie co jak poznalam Daniela i przyjezdzal do mnie i jak Maciek sie dowiedzial to napisal mi list zr mnie kocha i w kazdej chwili moge do niego wrocic i sie w wprowdzic co myslicie o tym

Gość gość
Wszystkie Maćki to fajne chłopaki, oni nie szukają przygód. coś przekręciłaś...

Gość smmm
Wiesz jak bym cos krecila to bym o tym nie pisala

Gość gość
Trudno cię zrozumieć. Wydaje się, ze jesteś niezbyt inteligentna i nie masz instynktu samozachowawczego, to i masz idiotyczne problemy.

Gość smmm
Moze i tak tp ktorego byscie wyrali Daniela czy Macka